Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja
Aktuális promóciók:
Összes...

Hírek

Hírek a Herbály Autó kinálatáról, és érdekességek a nagyvilágból.

Miután a szigorú amerikai környezetvédelmi előírásokon egy véletlen folytán megbuktak az addig kiválóan teljesítő Volkswagen motorok, komoly viták alakultak ki, melyek az egész autóiparra hatnak, a cég pedig igyekezett minél hamarabb kiengesztelő megoldást találni a problémára.
Táblákkal hívják fel a figyelmet a jobbra tartásra az M7-es autópályán
A név vad idegen, a gyártás hazai, a minőség pedig európai, mint ahogy minden egyes eleme az Azzurro autós tetőboxoknak. Legalább is a magyar gyártó szerint röviden összefoglalva. Nos, miután felraktuk a boltban az állványra az Azzurro GOTHIC boxot, úgy gondoljuk, érdemes komolyan venni a gyártó szavát...
A 2015-ös év meglepetései közé sorolható a télhez nem méltó szeszélyes időjárás is, de lévén, hogy nem vagyunk időjósok, inkább a Thule márka új megoldásairól szeretnénk most hírt adni.
Nem kellett sokat várni, a Thule újabb elismerést kapott, ami nem lenne alapvetően meglepő, ha nem a hazájában kapta volna.
A Genova Motor Show-n a Koenigsegg és a Thule úttörő együtműködésének eredményeképp megszületett a világ legelső hyper tetőbox modellje. A különböző piaci területeken érdekelt két világhírű svéd vállalat megalkotta a Thule Lighting névre hallgató tetőboxot, amelyet a Koenigsegg Agera R szupersportkocsihoz formáztak.
Tiszteletbeli meghívást kaptunk a Contintal és TotalCar által rendezett "Winter Car Expo" című rendezvényre, melynek témája  a téli autózás volt. Mi pedig el is fogadtuk. Az első ilyen szakmai és családi hétvégének a zsámbéki Driving Camp adott otthont, ahol is mi a hóláncszerelés egyszerűségéről tehettünk tanúbizonyságot egy szerelőverseny keretein belül.
Megérkeztek üzleteinkbe a kíváló minőségű holland vonóhorgos kerékpárszállítók. Nálunk láthatod és akár ki is próbálhatod a legújabb ProUser kerékpártartókat. Kedvező árak, 2 év garancia, szenzációs műszaki megoldások.
Amikor tudomást szereztünk a Thule legfrissebb sílécszállítójáról, megdobbant a szívünk: már a Thule SkiClick bemutatkozó videója (ez egyébként megtekinthető a termék adatlapján) olyan életszerű megoldásokat mutatott be, mely minden síelőnek kényelmes és kézenfekvő funkciókat jelent.
További 4 oldal