Aktuális promóciók:
Megnézem

Kerékpárok és kerékpártartók téli tárolása


kerékpárok és kerékpártárolók téli tárolása
Sajnos idén is elérkeztünk a nyár végéhez. Lassan bekerülnek a tárolóba a kerékpárok és a kerékpárszállítók. Elbújnak zsákjukba a szörfök, vitorlák, SUP-ok. Szekrénybe száműződnek a fürdőruhák, strandcuccok. Nem kell azért nagyon elszomorodni, hiszen nemsokára érkezik a tél és vele együtt a síelés, snowboardozás, a forralt bor, a bejgli és az esti séták a ropogós hóban.
 
Először viszont a nyári dolgaink eltárolásáról érdemes gondoskodni. Ebben próbálunk pár hasznos tippel, trükkel segíteni.

 

Thule Multilift

 

Thule Multilift

Legtöbben azért nem vesznek tetőboxot, mert nincs hova tenni, amikor nem használják. Ilyen esetben tökéletes megoldás a tetőbox bérlés, így a tárolást a bérbeadónak kell megoldani, nem nekünk.


Ha a garázsban nincs hely egy boxnak (és a garázsajtó nem a plafonra megy fel nyitáskor), akkor a legjobb megoldás a Thule Multilift. A mindössze hat csavarral rögzülő szerkezet alkalmas boxok, kajakok, szörfök tárolására. Használata végtelenül egyszerű, hiszen lényegében ez egy fregoli rendszer, emelt teherbírással és nagyon finoman működtethető görgőkkel. Nincs más dolgunk, mint aláállni az autóval, beakasztani a kötelet a helyére és „feltekerni” a boxot, kajakot a plafonra.Amennyiben használunk tetőre szerelhető kerékpártartót is, azokat a boxba helyezve rendkívül sok helyet spórolhatunk.

Termékadatlap: Thule Multilift 572

 

Thule tetőbox takaró zsák

Thule tetőbox takaró zsák

Ha a tetőboxot nem tudjuk a plafonon tárolni, akkor nyújthat egy kis segítséget a takarózsák.

A mosógépben mosható zsák 3 különböző méretben érhető el. Rugalmas pántja segítségével könnyedén ráhúzhatjuk a tetőboxra, így segít megóvni a szennyeződésektől és a karcolásoktól.A zsák oldalán van egy kis zseb is, ahol kulcsot tudunk tárolni. Ha pedig a box használatban van, a zsákot összehajthatjuk és ebbe a zsebbe „belefordíthatjuk”.

Termékadatlap: Thule tetőbox takaró zsák

 

Thule Wall Hanger

Thule wall hanger
 
Mint a képeken is látszik, a termék multifunkciós. Akár két kerékpárt vagy a kerékpártartót vagy esetleg bármi mást feltehetünk rá, egészen 40 kg-ig. Ha nincs használatban, fel lehet hajtani, így kevesebb helyet vesz el a tárolóból.

Egyszerű, erős, ötletes és a puha, szivaccsal borított tartókarnak köszönhetően, karcmentesen tudjuk tárolni rajta eszközeinket.

Termékadatlap: Thule Wall Hanger
 
 

Thule Bike Stacker

 
Thule bike stacker
 
A Stacker egy szabadon álló állvány, amely akár 2-3 kerékpár tárolására is alkalmas. Személyre szabható a tartókarok magassága és a tartóbakok pozíciója is, ezáltal minden kerékpártípust képes tartani. Az állvány szerelőállványként is tökéletesen helyt áll, a talpában elhelyezett extra súlyoknak köszönhetően rendkívül stabil a szerkezet. Elhelyezése tetszőlegesen variálható, mivel nem igényel fúrást, csavarozást. Sőt, a talajjal érintkező pontjait is állíthatjuk, így egyenetlen talajon is használható.

Termékadatlap: Thule kerékpártartó állvány

 

Kerékpártárolás BBB módra

 
kerékpártárolás BBB módra
 
Ha van helyünk a bringákat felfüggesztve tárolni, a BBB falitartói ideális megoldást kínálnak. Két csavarral rögzíthetőek, függőleges falra vagy a plafonra is fel lehet csavarozni őket. Ilyen tárolási módnál fontos gondoskodni arról, hogy a kerék ne koszolja össze a falat!

Termékek: BBB fali kerékpártartó

Természetesen kollegáink szívesen segítenek kiválasztani a legideálisabb megoldást!
 
 
 
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld te is

Kapcsolódó termékek