Aktuális promóciók:
Megnézem

Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege


Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege

Az 1942-ben alapított svéd cég csak a 60-as éveben kezdett specializálódni az autós csomagszállításra. A rendkívül hasznos, kényelmes és minőségi kiegészítők hamar sikeressé váltak az autósok körében. A 90-es évek közepére egyértelműen piacvezető cég lett.
A svédek nem elégedtek meg ennyivel, és új terepekre tévedtek.

A 2000-es évek közepétől több új ágazatot indítottak, mint például a Hólánc és a személyszállító járművekre szerelhető elektromos fellépő.
2007-ben felvásárolták az addig táskákkal, valamint elektronikus eszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó amerikai CaseLogic-ot. Jelenleg körülbelül 2000 alkalmazott dolgozik a Thule-nál a táskás részlegen.

A Thule táskákat három főcsoportra tudjuk osztani. Az egyik a csomagszállítás (utazó táskák, gurulós bőröndök, kézi poggyász, kerékpárszállító táska, téli sport táska), a második a hátizsákok (hátizsákok, fotós táskák, túrahátizsákok, gyermekhordozó, kerékpáros hátizsák), a harmadik pedig a laptop és tablet táskák. A teljesség igénye nélkül megmutatnánk pár népszerű táska családot.

Thule Accent

Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 2

A termékcsalád 2017 év végén jelent meg négy különböző méretű táskával.

Exkluzív megjelenésű, magas minőségű hátizsákok, rendkívül hasznos zsebekkel és kényelmes vállpánttal. A táska szerkezete merev, tehát ha esetleg nem pakoljuk tele, akkor sem esik össze.

A hátsó rekeszben elfér egy 15”-os laptop, a fő rekeszben pedig számos rendszerezőzseb található, melyek segítségével maximális rendet tudunk tartani a táskában.

Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 3


A táskák alaptartozéka az úgynevezett SafeZone, ami egy védett zsebet jelent, ahová teljes biztonsággal berakhatjuk a szemüvegünket vagy telefonunkat.

Az Accent táskák rendelkeznek bújtatóval, ami lehetővé teszi, hogy gurulós bőröndünk teleszkópos fogantyújához rögzítsük a táskát.
Az Accent táska kiváló választás mindennapi használathoz, utazáshoz, sportoláshoz.

Thule Subterra

Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 4  

A Subterra termékcsalád az Accent előtt fél évvel jelent meg, 2017 év elején.
Subterra táskák szélesebb választékban elérhető, ugyanis hátizsák, gurulós bőrönd és az utazótáska mellett laptop táska is vásárolható.

A hátizsákok mindegyike több praktikus zsebbel és ötletes apróságokkal van ellátva. A bélelt és oldalról külön is elérhető laptop rekesz mellett, párnázott tablet tartó rekesz is van bennük.

A belső PowerPocket rendszer segít elvezetni a táskában tárolt eszközök töltőkábeleit.

Szivacsos és légáteresztő vállpántoknak köszönhetően hosszú utazások alatt is kényelmesen hordhatjuk táskánkat. A hátizsákok a gurulós bőröndök fogantyújára is rögzíthetők.

Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 5   Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 6   Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 7

A gurulós bőröndök megfelelnek a legtöbb légitársaság kézipoggyász követelményének. Több különválasztható rekesszel rendelkeznek, így maximális rendet tudunk tartani a táskákban.
Tartós, merev külső borítással és nagyon könnyen gördülő kerekekkel vannak ellátva.

A táska több oldalán található fogantyú, így minden helyzetben meg tudjuk emelni.

A kulcsoknak, pénztárcának és egyéb apróságoknak, egy erre kialakított hálós zseb áll rendelkezésünkre. A nagyobb bőröndökben az innovatív 3 az 1-ben megoldás lehetővé teszi, hogy akár 1 nagyméretű, vagy 2 kisebb táskával rendelkezzünk.

Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 8   Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 9   Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 10

A Subterra táskákat azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy egy praktikus és minőségi táska kísérje őket a hosszú utazásuk során.

Thule Gauntlet laptop táska és tok

Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 11

A Gauntlet tokok és táskák régóta a Thule termékpaletta részét képezik, ám több fejlesztésen is átestek és jelenleg a 3.0-ás verzió érhető el.

A Gauntlet táskák és tokok egy célt szolgálnak: maximális biztonság laptopunknak, tabletünknek. Merev külső borítással és megerősített sarok- és élvédelemmel vannak ellátva.
A vékonyabb tokba csak a laptopunk fér bele, ha viszont a vastagabbat választjuk, magunkkal vihetjük a töltőkábelt és az egeret is.

A laptopunk használatához nem kell kivennünk a laptopot a tokból, így akár olyan helyen is tudjuk használni azt, ahol nélküle esetleg megsérülhetne eszközünk.

A vastagabb Gauntlet ráadásul válltáskaként is funkcionál. A Gauntlet táskákat, tokokat azoknak ajánljuk, akik szeretik biztonságosan szállítani laptopjukat, tabletüket.

Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 12   Thule táskák – A márka leggyorsabban fejlődő részlege 13  

 

Üzleteinkben elérhető a Thule táskák teljes palettája, értékesítőink pedig szívesen segítenek kiválasztani az utazáshoz legmegfelelőbb táskát.