Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Egy nagyszerű jövőkép víziója - bemutatkozik a Thule SkiClick síléctartó


Thule SkiClick silectarto 729100 auton e4qq 5i
Amikor tudomást szereztünk a Thule legfrissebb sílécszállítójáról, megdobbant a szívünk: már a Thule SkiClick bemutatkozó videója (ez egyébként megtekinthető a termék adatlapján) olyan életszerű megoldásokat mutatott be, mely minden síelőnek kényelmes és kézenfekvő funkciókat jelent.

Vegyes érzelmekkel nyugtáztuk a Thule legújabb és egyben legkreatívabb síléctartójának tesztjét

A valóság pedig tényleg nem áll messze a fent leírtaktól, amit bizonyít az is, hogy a síléctartó megjelenését követően rögtön be is zsebelte a müncheni kereskedelmi expo, a 2014-es ISPO kiállítás Arany Díját. Egy nagy hibája van azonban ennek a konstrukciónak, ezt pedig csak a cikk végén árulom el (aki szereti lelőni a poént, annak ajánlom a "Miért nem szeretjük?" részt).

Szívem szerint feltenném a kérdést a téli sport szerelmeseinek, hogy milyen elvárásokat támasztanak egy autóra szerelhető síléctartóval szemben? Ehelyett inkább leírom, milyen funkciókkal kedvez a Thule SkiClick síléctartó, aztán maximum mindenki összevetheti az ötleteivel - a bátrabbaknak ajánlom a kommentelést.

Szóval mit is tartalmaz ez a kis doboz?

  • két rögzítőkúp, melyek a keresztrudakon rögzülve fogadják be a
  • két tépőzáras síléctartót, melyeket a rögzítőkúpokra egy kattintással fixálhatunk

Hogy lesz ebből síléctartó? A rendkívül egyszerű szerelhetőség titka a tépőzáras megoldás, mely magabiztosan fogja a síléceket össze, illetve ezekkel rögzíthetjük gyakorlatilag bárhova síléceinket. Igen, bárhova, ugyanis a tetőrudakra rögzített rögzítőkúpok elhelyezhetők akár a falon is - így a sílécek is. Ergo a fanatikusok a nappali kandallója felé is elhelyezhetik kedvenc sílécüket.

Miért szeretjük?

  • mert forradalmian új megoldást kínál - mind a sílécek szállításában, mind a tárolásában
  • mert olcsó, egy pár sílécnek elegendő síléctartó 12000 Forintot kóstál.

Miért nem szeretjük?

  • Igen, ez valóban sarkalatos kérdés. Egész egyszerűen csak azért, mert sífutó lécekhez méretezték. Hiába próbáltuk egy szélesebb síléccel, sehogy sem kompatibilis.

Így már csak reménykedhetünk abban, hogy maga a megoldás beválik annyira, mint amennyire mi szerettük volna egy normál méretű sílécpárral használni... és mivel a remény hal meg utoljára, ezért mi már a HerbályAutónál vizionáljuk azt a közeljövőben megjelenő Thule síléctartót, mely hasonló kondíciókkal, de megerősített konstrukciójával képes lesz azoknak is kedvezni, akik nem pusztán a sífutás örömeit élveznék ki a Thule SkiClick-kel.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is