Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Erre nem kerül fel a "hazai termék" matrica, pedig első osztályú magyar tetőbox!


Azzurro Carbon Silver tetobox fekete hatul 606n xj
A név vad idegen, a gyártás hazai, a minőség pedig európai, mint ahogy minden egyes eleme az Azzurro autós tetőboxoknak. Legalább is a magyar gyártó szerint röviden összefoglalva. Nos, miután felraktuk a boltban az állványra az Azzurro GOTHIC boxot, úgy gondoljuk, érdemes komolyan venni a gyártó szavát...

Bemutatkozik a magyar Azzurro tetőbox család kínálata

Mert hogy az igazság az, miután megkaptuk a levelet a szigetszentmiklósi gyártótól, nem is vészesen később néhány tetőbox érkezett a boltjainkba, melyek a feltételezéseinket tényekké transzformálták. Hogyan és miért? A válasz előtt a kapott levélből idéznénk:

Tetőboxaink magas színvonalon, gondos kézi munka igénybevételével készülnek. Felhasznált alapanyagaink a lehető legmagasabb minőségi kategóriát képviselik. Sportosan elegáns, dinamikus megjelenésük törekszik az egyediségre és kiemelkedik a piacon lévő más tetőboxok közül.

A sors minket az Azzurro márka által névjegyzett Gothic síboxokkal hozott össze. Először. Aztán volt szerencsénk szép sorjában a BIG! és Carbon tetőbox család modelljeivel is megismerkedni, melyeket most dióhéjban, büszkeséggel mutatunk be.

Az áttekintés előtt azonban fontos még beszélnünk az anyaghasználatról, hiszen egy tetőbox számtalan körülménynek van kitéve az autó tetején, valamint alapesetben a több évtizedes használat során sem szabad hibának előfordulnia, ha rendeltetésszerűen használjak (rendeltetésszerűen = nem hajtunk le vele mélygarázsba, mert azt nem túlzottan kedveli egyik tetőbox márka sem). Épp ezért választottak UV- és ütésálló ABS műanyagot, melyre matt vagy fényes lakkozás kerül, amit a későbbiekben némi polírozással ismét újjá lehet variálni.

A nemzetközi igényekhez igazodva pedig egyik Azzurro tetőboxból sem nem maradhat el az egykulcsos központi zár, a két oldali nyithatóság, fogantyú a kényelmes záráshoz, valamint az egyszerű rögzítési mechanizmus a tetőcsomagtartóra.

Azzurro Gothic

Az Azzuro Gothic tetőbox formavilága sportosnak, kis mértékben agresszívnak is nevezhető. A klasszikus három szín közül lehet választani (fekete, fehér és ezüstszürke), melyek a modern autók minden árnyalatához megfelelően igazodnak.

Térfogata 480 liter, mely az ehhez párosított családbarát ár tükrében rendkívül nagynak mondható. Ehhez a nagy belső térhez, illetve a biztonságosabb menetstabilitás érdekében elengedhetetlenül szükséges néhány plusz merevítés is, melyet az Azzurro tervezésénél a gyártó szerencsére figyelembe is vett.

Azzurro BIG!

Az Azzurro Big! tetőboxok túlzottan nem különböznek Gothic névre keresztelt testvéreiktől. Mintájuk egyedi és minden autóhoz megtalálható az a kivitel, mely a leginkább igazodik hozzá.

 

Méretarányuk kicsiben tér el a Gothic boxok paramétereitől: hosszúságuk 2 méter, szélességük szintén 85 cm, a magasság pedig 38 cm. Utóbbi miatt "csak" 460 liter áll rendelkezésünkre, a látvány viszont önmagában is megállja a helyét, hiszen ilyen egyedi mintázatú tetőboxot nem láttunk még mi sem.

Azzurro Carbon

Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor az Azzurro Carbon tetőbox fogja elnyerni tetszését, mely - mint ahogy azt a neve is elárulja - karbon mintát kapott. Ez a mintázat pedig arany és ezüst színekben érhető el.

Az aerodinamikus formavilág kisebb légellenállást, ezáltal halkabb menetzajt eredményez, valamint a fogyasztást sem dobja meg túlzott mértékben.

Fehér és fekete színekben, arany és ezüst karbon mintázattal érhetők el ezek a modellek.

Végezetül pedig a gyártó szavaival zárnánk áttekintésünket:

Vevőink számára különböző mintázatú tetőboxokat kínálunk, az egyediség jegyében. Az ár-érték arány azért kiemelkedő, mert új termék révén, a márkanevet nem kell megfizetni.

A teljes kínálatot IDE kattintva tekintheti meg, a lenti táblázatokban pedig a piacon kapható tetőboxokat vetheti össze.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is