Aktuális promóciók:
Megnézem

Northline tetőboxok


A Northline tetőboxok
A Neumann cseh családi cég 1992-ben kezdte a tetőboxok és tetőcsomagtartók gyártását és forgalmazását. Kezdetben kizárólag a Skodának gyártottak ilyen termékeket, mára viszont széles palettával rendelkeznek tetőboxokban és csomagtartókban is.
2017-ben egy új vállalkozásba kezdett a cég, megjelent a Northline márka. A Northline a Neumann cég prémium kategóriás tetőboxait jelenti. Mind megjelenésben, mind aerodinamikában és kényelemben is komoly fejlesztések történtek. A Northline 3 termékcsaláddal igyekszik kiszolgálni minden igényt.

Ha minőségi és esztétikus boxot keres a Northline egy ideális megoldás lehet. A termékekhez 6 év garancia is jár.

 

A Northline Family tetőboxok

Northline Family   

A Family boxok több mindenre alkalmasak, mint a sportos társaik, az EvoSpacek. 205 centiméteres hosszukkal, 85 centiméteres szélességükkel és 420 literes űrtartalmukkal a tágasabb boxok közé soroljuk őket, amit a 75 kilogrammos terhelhetőséggel maximálisan ki is lehet használni. Az anyagvastagságban és választható színekben megegyezik a két termékcsalád. Csak méretben és rögzítésben van különbség.
A tetőboxok rögzítését egy egyedi tekerőgombos rendszerrel oldották meg, ami jóval kényelmesebb, mint az „U-bilincses” társaik, ráadásul nagyon kevés helyet vesznek el a rakodótérből. A tekerőgombokat egymástól akár 108 centiméterre is elhelyezhetjük egy csúsztatható sín segítségével. Az előre elkészített fali rögzítő itt is megtalálható.

 

 

  A Tirol 420 a Family továbbfejlesztett verziója

  Northline Tirol 420
 
Anyagában, teherbírásában, zárszerkezetében és rögzítési elvében azonos a Family boxokkal. Két számottevő különbség van. Az egyik az, úgynevezett védernyő technológia. Ennek lényege, hogy a tetőbox orrába egy erősített rész van, ami megakadályozza, hogy baleset esetén léceink utat törjenek maguknak. A kiegészítőnek köszönhetően a Tirol 5 csillagos értékelést kapott a nemzetközi City Crash Teszten.
A másik különbség a box hátulján elhelyezett légterelő. A fém légterelő stabilan tartja a box hátulját és kiküszöböli a menetszél forgását, ami csökkenti a szélzajt. A Northline boxok aerodinamikailag abszolút az élmezőnyhöz tartoznak a piacon.
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Kapcsolódó termékek