Bury

Bury

A német Bury Technologies a modern kor legfejlettebb elektronikai megoldásait alkalmazza.

Szigorú minőségi szabványoknak megfelelő termékeinél, magas minőséget, innovatív felhasználhatóságot és megbízhatóságot garantál.

A fergeteges iramban fejlődő, átalakuló autóipar és mobiltelefónia iparágak közé ékelődő Bury Technologies kíválóan teljesít minden értelemben. Rugalmasan, könnyedén követi a nagy iparóriások által támasztott szigorú műszaki követelményeket, ugyanakkor hosszútávra tervezett, bővíthető termékei a környezettudatosságot mutatják.

Ár: 32.990 Ft
+
A Bury CC 9048 telefon kihangosító diszkrét, elegáns és egyszerűen kezelhető. Továbbá termetét meghazudtolóan okos funkciókkal rendelkezik.
Ár: 43.990 Ft
+
A Bury PowerKit Qi szett a legmodernebb és legújabb induktív, azaz olyan telefonokat is képes tölteni, amelyek vezeték nélküli töltésre is alkamasak. Formatervezése egyszerű és elegáns. Masszív telefontartó.
Ár: 7.700 Ft
+
A tökéletes megoldás, ha telefontartót keres hosszútávra - a Bury BasePlate System 9 univerzális alapot jelent minden modern telefonnak.
Ár: 54.990 Ft
+
A Bury CC9056 Plus telefon kihangosító érintőkijelzős, tölti telefonját és a telefonról történő zenelejátszást is támogatja.
Ár: 19.500 Ft
+
A modern igényekhez igazodva ez az univerzális telefontartó könnyedén beállítható a nagyobb kijelzős telefonokhoz is.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury az Apple által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle iPhone 6/6S/7/8 konzol.
Bury S8/S9 PowerMount adapter
Megtakarítás 18%
8.700 Ft
Ár: 7.100 Ft
+
Mágneses forgózárral ellátott PowerMount adapter S8/S9-es bázishoz.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury az Apple által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle iPhone 6 konzol.
Ár: 32.990 Ft
+
A Bury PowerCharge USB szett nem csak tartani, de vezetékkel tölteni is tud szinte minden telefont. Masszív, egyszerű és elegáns telefontartó.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury a telefongyártók által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle Universal XL konzol.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury a telefongyártók által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle Universal XXL konzol.
Ár: 30.500 Ft
+
A Bury PowerMount rendszer Qi-s fejegysége. Elegáns, masszívan és biztosan tartja a telefont. A legmodernebb, induktív töltésre alkamas telefonokat vezeték nélkül, vagy bármely más telefont USB vezeték segítségével tölti is.
További 10 termék

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában