Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja
Aktuális promóciók:
Összes...

Autós táska

Autó táska kereső banner

Az autós táska kereső segítségével könnyedén megtalálhatod az autódhoz pontosan illeszkedő táskaszettet. Egyszerűen csak válaszd ki a lenyíló menüből az autód típusának megfelelő adatokat, majd kattints a "keresés" gombra.

Az autós táskák úgy vannak kialakítva, hogy pontosan illeszkednek az autódhoz és így az összes helyet felhasználva tudsz pakolni a csomagtérbe.

A legtöbb táska kerekekkel és teleszkópos fogantyúval van ellátva, így biztosítva a maximális kényelmet. Kézitáskáink az erős vállpántoknak köszönhetően szintén kényelmesen mozgathatóak.

A döntött oldalfalú kialakításnak köszönhetően a táskák szorosan illeszkednek az ülések háttámlájához, ezáltal maximálisan ki lehet használni a csomagtérben rendelkezésre álló teret. 

Kézipoggyász méretű kabin táskák a legtöbb légitársaság előírásainak megfelelnek, ezekben minden fontos iratot magadnál tudhatsz.


GYIK

Vízállóak a táskák?
Igen, minden táska vízálló anyagból készült, így esőben is biztonságban tudhatod a benne lévő értéktárgyaid.
Vállalnak garanciát?
Minden KJUST termékre 2 év garanciát vállalunk.
A szettekben lévő táskák külön-külön is megvásárolhatók?
Igen, a szettekben lévő táskák külön is megvásárolhatóak.
Milyen anyagból készültek a táskák, mennyire strapabíró?
Minden táska rendkívűl strapabíró anyagból (polyester) készült, ellenáll a használatból eredő kopásnak. A minőséget két év garancia támasztja alá. 
Hány darab táskát tartalmaz a táskaszett?
Akár 7 darab utazótáskát is tartalmazhat. Ez függ a táskák méretétől és az autód csomagtartó méretétől is. Minden csomagnál megtalálod a pontos adatokat.
További kérdések... Collapse