Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja
Aktuális promóciók:
Összes...

Hírek

Hírek a Herbály Autó kinálatáról, és érdekességek a nagyvilágból.

Thule Perspektiv táskakollekció 2013-ban startolt el és ismét bebizonyította, hogy a Thule Group termékei verhetetlenek, ha a szempontok között a biztonság és stílusos szállítás szerepel az első helyen - bármi szállításáról is legyen szó. Az elismerés pedig nem is érkezhetett volna szebb formában, mint a TIPA díjával.
Seymour, CT – A Thule örömmel jelentette be, hogy ez a 60 literes gurulós, hátra is felvehető táska nyerte el a rangos Gear of the Year díjat táska kategóriában az Új-mexikói Outside magazin rendezésében. A 16. éves díjkiosztón kiválasztották azokat az elérhető termékeket amelyek a leginnovatívabbak, legtartósabbak és legelegánsabbak a piacon.
Ahogy először közölték, május 31-én örömmel jelentette be, hogy a Thule Group megszerezte a Chariot Carriens Kft.-t, a világ egyik vezető multifunkcionális gyermek szállító eszköz tervező és fejlesztő cégét. Az üzletet a mai napon lezárták miután a versenyjogi hatóságoknál is végleg tisztázódott minden.

Nincs még egy ilyen halk tetőcsomagtartó rúd

A Thule büszkén jelentette be az WingBar™ megérkezését; a valaha kifejlesztett legkomplettebb csomagtartó rúdja. Csendes, erős és biztonságos, tökéletes összhangban van a Thule kerékpár, síléc, vízi és sport kiegészítőivel. Egyszerűen felhelyezhető majdnem minden autóra, A Thule WingBar meg fogja változtatni az eddigi elképzeléseidet a tartórendszerről.