Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

A Thule Perspektiv kollekció belapátolta a legjobb fotóstáska díjat


Thule perspektiv taskak kqpd do
Thule Perspektiv táskakollekció 2013-ban startolt el és ismét bebizonyította, hogy a Thule Group termékei verhetetlenek, ha a szempontok között a biztonság és stílusos szállítás szerepel az első helyen - bármi szállításáról is legyen szó. Az elismerés pedig nem is érkezhetett volna szebb formában, mint a TIPA díjával.

Nincs is mit ezen csodálni, hiszen a Thule Perspektiv táskák minden fotós igényét kiszolgálják

A TIPA, azaz "Technical Image Press Association" minden évben számításba veszi az ínyenc fotós termékeket a piacon, a legjobbakat pedig díjakkal is jutalmazza. 2014-ben a Thule Perspektiv kollekciója a "Legjobb fotós táska" címet nyerte el - köszönhetően többek között az innovatív kialakításnak és tökéletes kivitelezésnek.

A zsűri 28 nemzetközi fotós magazin szerkesztőiből állt, akiket az 5 kontinens különböző pontjaiból hívtak meg és elmondásuk szerint a következő szempontok alapján döntöttek:

"A feltűnően ergonómikus vázszerkezet kiváló egyensúlyelosztást, valamint kipárnázott és légáteresztő zsebeket biztosít használójának. A Thule Perspektiv széria széles méretskálában és választékos konfigurációkkal passzolnak minden kamerához és kiegészítőjéhez, amire csak szükséges lehet. A "Cloudburst" (magyarul: felhőszakadás - a szerk.) konstrukció hegesztett és ragasztott varrásaival, spciálisan megdolgozott szöveteivel és YKK zipzárakkal megfelelő biztonságot nyújt minden időjárási körülmény közepette. Beleértve itt a SafeZone rekeszt is, mely további extra védelmet nyújt a felszerelésnek úgy, hogy egy mozdulattal ezt a részt ki is lehet venni. A táskák belseje pedig igény szerint variálható, így számtalan típusú kamerához és lencséhez képes igazodni."

Magnus Welander, a Thule elnöke-vezérigazgatója különösen elégedett a TIPA díjával a Thule Perspektiv táskákat illetően, mely egyszerre egy elismerés és belépő a professzionális fotós világba a Thule számára: - "A díj az egyik leginkább áhított elismerés ebben a birodalomban és megerősíti a korábban lefektetett összpontosításunk a minőségre, könnyű használhatóságra, biztonságos védelemre és megjelenésre a táskák fejlesztése során, valamint hosszú távú terveinket a kameratáskák szegmensében."

A Thule Perspektiv táskák már első ránézésre - vagy ha jobban tetszik: érintésre - elárulják magukról, hogy magas minőségi elvárásoknak megfelelően készültek és a belső zsebek elrendezésénél nem pusztán a fotósok igényeit vették figyelembe, hanem a biztonsági feltételeknek is magas szinten megfeleltek.

Ezt a gondolatmenetet folytatva jött létre a Thule Covert (mely a RedDot Design díjat nyerte el szintén 2014-ben) és a Thule Paramount táskacsalád.

A TIPA-ról röviden: a TIPA díj a legnevezetesebb díj a képkészítés és fotózás iparában. A szavazatokat egy professzionális zsűri adja 1991 óta, általuk kapnak méltó elismerést a legjobb termékek, melyeket egy adott 12 hónapos ciklusban dobtak piacra a különböző márkák. A vizsgált termékeknél az innováció, dizájn, könnyű használhatóság, ár és teljesítmény alapján döntenek.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is