Autóponyva

Autóponyváink multi-season kialakításának köszönhetően, megvédi autónkat, télen, nyáron, esőben, hóban és akár fagyban is. Védelmet biztosítanak, faágak, lehulló szemét, természeti körülmények vagy akár a madarak ellen is, így nem kell többet aggódni a karcok és az autó fényezése miatt.

CarPassion Half L 10015 autóponyva
Megtakarítás 19%
6.940 Ft
Ár: 5.590 Ft
+
A CarPassion Half L 3 rétegű autós takaró fólia, amely multi-season kialakításának köszönhetően, megvédi autónkat, télen, nyáron, esőben, hóban és akár fagyban is. Hatékony védelem az autó belső részének felmelegedése ellen.
CarPassion Zima 10011 Teherautó, kisbusz Anti-fagy szélvédő takaró ponyva
Megtakarítás 18%
2.440 Ft
Ár: 1.990 Ft
+
CarPassion Zima praktikus szélvédő védelem, fagy és jég ellen megalkotva. Anti-fagy anyagból készült, segít felesleges időt megtakarítani a szélvédő tisztításában, így nem csak az időnket spóroltuk, de a felületet se sértettük meg.
CarPassion Zima 10010_Anti-fagy szélvédő takaró ponyva
Megtakarítás 21%
2.140 Ft
Ár: 1.690 Ft
+
CarPassion Zima praktikus szélvédő védelem, fagy és jég ellen megalkotva. Anti-fagy anyagból készült, segít felesleges időt megtakarítani a szélvédő tisztításában, így nem csak az időnket spóroltuk, de a felületet se sértettük meg.
Megtakarítás 22%
7.540 Ft
Ár: 5.890 Ft
+
A CarPassion Half XL 3 rétegű autós takaró fólia, amely multi-season kialakításának köszönhetően, megvédi autónkat, télen, nyáron, esőben, hóban és akár fagyban is. Hatékony védelem az autó belső részének felmelegedése ellen.
CarPassion De Lux Mini 10012 Anti-fagy szélvédő takaró ponyva
Megtakarítás 25%
4.010 Ft
Ár: 2.990 Ft
+
CarPassion De Lux mini remek védelmet nyújt a szélvédőnek, ablakoknak és tükröknek, megvédve őket a hótól és fagytól.
CarPassion Classic XL CP_10022 autóponyva
Megtakarítás 27%
15.900 Ft
Ár: 11.600 Ft
+
CarPassion Classic XL magas minőségű, tűző szálas polipropilénből készült autós takaró fólia. Tökéletes védelmet nyújt szennyeződések ellen, mint a kosz, a por, a madarak, a levelek, és számtalan időjárási viszontagságtól is.
CarPassion Half Kombi 10017 autóponyva
Megtakarítás 21%
7.540 Ft
Ár: 5.990 Ft
+
A CarPassion Half Kombi 3 rétegű autós takaró fólia, amely multi-season kialakításának köszönhetően, megvédi autónkat, télen, nyáron, esőben, hóban és akár fagyban is. Hatékony védelem az autó belső részének felmelegedése ellen.
CarPassion De Lux Medium 10013 Anti-fagy szélvédő takaró ponyva
Megtakarítás 13%
4.570 Ft
Ár: 3.990 Ft
+
CarPassion De Lux Medium remek védelmet nyújt a szélvédőnek, ablakoknak és tükröknek, megvédve őket a hótól és fagytól.
CarPassion Classic M CP_10020 autóponyva
Megtakarítás 28%
13.900 Ft
Ár: 10.000 Ft
+
CarPassion Classic M magas minőségű, tűző szálas polipropilénből készült autós takaró fólia. Tökéletes védelmet nyújt szennyeződések ellen, mint a kosz, a por, a madarak, a levelek, és számtalan időjárási viszontagságtól is.
CarPassion De Lux Maxi 10014 Anti-fagy szélvédő takaró ponyva
Megtakarítás 19%
4.940 Ft
Ár: 3.990 Ft
+
CarPassion De Lux Maxi remek védelmet nyújt a szélvédőnek, ablakoknak és tükröknek, megvédve őket a hótól és fagytól.
CarPassion Classic L CP_10021 autóponyva
Megtakarítás 28%
14.900 Ft
Ár: 10.800 Ft
+
CarPassion Classic L magas minőségű, tűző szálas polipropilénből készült autós takaró fólia. Tökéletes védelmet nyújt szennyeződések ellen, mint a kosz, a por, a madarak, a levelek, és számtalan időjárási viszontagságtól is.
CarPassion Perfect Suv/Van L 10027 terepjáró és kisteherautó ponyva
Megtakarítás 24%
19.050 Ft
Ár: 14.500 Ft
+
A CarPassion Perfect Suv/Van L 3 rétegű autós takaró fólia, amely multi-season kialakításának köszönhetően, megvédi autónkat, télen, nyáron, esőben, hóban és akár fagyban is.
További 12 termék

GYIK

Hogyan rögzül a ponyva?
Alul speciális varrással van ellátva. Gumi szalagokkal és műanyag kampók segítségével történik a lerögzítés a felnikhez vagy abroncsokhoz.
Mennyi ideig hagyhatom az autómon?
Multi-season kialakításának, és a 3 rétegű anyaga miatt kifejezetten sokáig rajta hagyhatjuk az autónkon, nem fog a ponyva minősége romlani. De mindenképpen javasoljuk, hogy ne konstans tárolja gépjárművét így.
A ponyva nem karcolja meg az autómat?
3 rétegű anyagból készülnek a ponyváink. A legfelső UV réteg teljes védelmet nyújt a napsugarak ellen, nem fog fakulni a festés, és nem rontja a minőségét. A köztes polietilén réteg, teljesen vízhatlan, így nem fogja a nedvességet és az esőt magába szívni, ezáltal nem tud megfagyni. A harmadik réteg, nagyon puha és minőségi anyagból készült, ami a rögzítést is erősíti.
Mennyire véd az időjárás ellen?
Autóponyváink multi-season kialakításának köszönhetően, megvédi autónkat, télen, nyáron, esőben, hóban és akár fagyban is. 
Collapse

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Katalógusok Katalógusok