Aktuális promóciók:
Megnézem

Thule RideAlong gyerekülések


Thule RideAlong gyerekülések
A céget alapító Thulin család mindig is elkötelezett híve volt a szabadidős tevékenységeknek.
A Thule számos termékével igyekszik könnyebbé, kényelmesebbé tenni az aktív életet. Rendkívül könnyen használható kerékpártartóik, síléctartóik, vízi szállítóeszközeik már régóta nagy népszerűségnek örvendenek. Az aktív élet gyermekekkel termékcsoport viszonylag friss az előbb említett kategóriákhoz képest. A futóbabakocsik, a multifunkciós kerékpáros utánfutók és a gyermekülések segítenek a sportos életet élő szülőknek, hogy a szabadban eltöltött élményekből a legkisebbek se maradjanak ki.

A Thule a gyermekülések tekintetében is ragaszkodik a tőlük megszokott kiváló minőséghez.
A termékek megtervezésénél mindig a könnyen kezelhetőség, a kényelem és a biztonság a három fő szempont. Nincs ez másképp a Thule RideAlong gyermeküléseknél sem.
A három színben elérhető hátsó gyermekülés rögzítő adaptere a legtöbb kerékpárra egy imbuszkulccsal rögzíthető. Az adapter egyébként külön is megvásárolható, így a gyerekülést egyetlen mozdulattal áttehetjük egy másik biciklire. A szerkezet természetesen zárható, ezáltal mindig biztonságban tudhatjuk gyermekülésünket.

Thule RideAlong gyerekülések 2

Az állítható és párnázott övek a gyermek méretéhez igazodva biztosítanak tökéletes védelmet anélkül, hogy zavaró lenne utazás közben. A biztonsági öv csattja gyerekzáras, így a gyermek menet közben nem tudja kinyitni.  Az ergonómikus héjba rögzíthető puha ülésbetét egyetlen mozdulattal kivehető. A megfordítható betét két oldala eltérő színű (egy „fiúsabb”, egy „lányosabb” szín).  
Tovább növeli utasának kényelmét az úgynevezett DualBeam rendszer. A DualBeam a két fém pálcát jelképezi, ami a rögzítőadapterben végződik. A pálcák rugózása segít elnyelni az útegyenetlenségeket, illetve finom ringatózást biztosít, ami segít álomba ringatni a gyermeket. Az ülés egyetlen mozdulattal, akár 20 fokig dönthető.

A lábtartó rész magassága tetszőlegesen állítható. A belső részén egy takaróelem meggátolja, hogy a gyerek láb a küllők közé kerülhessen. Ötletes apróság a Thule-tól a kapaszkodó alatt található szélesítés. Ha esetleg a kerékpárt a falnak támasszuk, a szélesítés miatt a ülés utasa nem tudja odacsípni a kezét. Az ülés vízszintes pozícióját egy gyorszár segítségével könnyedén személyre szabhatjuk.

  Thule RideAlong gyerekülések 3

Egyéb adatok:
-terhelhetőség: 22 kg
-ajánlott kor: 9 hónap – 6 év
-garancia: 5 év
-minősítés: TÜV

A Thule RideAlong gyermekülések teljes palettája elérhető webshopunkban:
https://herbalyauto.hu/gyermekvilag/kerekparos-gyermekules/thule-ridealong-hatso-kerekparos-gyerekules-hu/