Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Új 2015-ös Thule termékek a HerbályAutó kínálatában


Thule 2015 h2h9 dw
A 2015-ös év meglepetései közé sorolható a télhez nem méltó szeszélyes időjárás is, de lévén, hogy nem vagyunk időjósok, inkább a Thule márka új megoldásairól szeretnénk most hírt adni.

Új 2015-ös Thule termékek a HerbályAutó kínálatában

A Thule újragondolt és áramvonalasított alumíniumprofilú keresztrúdja, a Thule WingBar nem új szereplő a tetőrudak között. A matt fekete változata azonban még fiatalnak mondható, hiszen aránylag későn jelent meg ezüst színű testvéréhez képest. Utóbbi állítás igaz a Thule WingBar Edge-re is: a sima WingBar kerekített oldalú változata sem egyhamar került ki a tervezőasztalról, legalább fekete változata nem váratott magára ennyit - idén már rendelhető lesz.

Új taggal gyarapodik a tetőkosarak kínálata is, melyben új szereplő a Thule Canyon. A Thule hivatalos közleménye szerint az új tetőre szerelhető kosár robosztus, mégis könnyű lesz és mindenféle formájú és méretű felszerelés szállítására képes lesz. Extra funkciója, hogy ki lehet bővíteni további 51 centiméterrel - így növelve a szállítási felületét, továbbá a tetőkosár mellett egy kerékpár- vagy kajakszállító is elhelyezhető.

2015 márciusától lehet megtekinteni webshopunkban.

 

A kerékpározás szerelmeseinek is kedvez a Thule egy igazi ínyencséggel: a vonóhorogra szerelhető kerékpártartók piacán új szereplő lesz a Thule VeloCompact, ami a Thule EuroClassic G6 kistestvére lesz. A meglévő információk szerint ezt a kerékpárszállítót a mindennapos használatra szánják, hiszen minden korábbi kényelmi funkció megtalálható benne: a kerékpártartó egyszerűen fel- és leszerelhető, egy mozdulattal dönthető, a biciklik pedig zárhatók - mint ahogy maga a tartó is a vonóhorogra, mindezek mellett pedig a súlya is könnyített. 2+1 és 3+1 bicikli szállítható vele.

A Thule VeloCompact már debütált 2014-ben a frankfurti Automechanika kiállításon.

 

Végül, de nem utolsó sorban azok is örülhetnek, akik kis hazánkban a vízi sportok közül a kajakozást választják szabadidejükben. A Thule Hull-a-Port Pro nekik kedvez, hiszen a korábbi csónakszállítási tapasztalatokat felhasználva ez a változat használaton kívül ledönthető. Ez a továbbfejlesztett változat már elérhető webshopunkban.

Összefoglalva a Thule 2015-ben is a biztonság-kényelem-stílus triumvirátusára koncentrálva kívánja kellemesebbé tenné az autós utazást - mi pedig ezeket a minőségi megoldásokat büszkén továbbítjuk a gondtalan utazásra vágyóknak.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is