Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Svéd kitüntetés egy svéd márkának - hogy is van ez?


Thule 2015
Nem kellett sokat várni, a Thule újabb elismerést kapott, ami nem lenne alapvetően meglepő, ha nem a hazájában kapta volna.

Jobban nem is indulhatna az év a Thule Group szemszögéből

2015. január 11-én a svéd "év márkája" díjat a "Sportfack" című, szintén svéd magazin osztotta ki, melyet a vezető sport és kültéri magazinnak neveznek hazájában. Az újság minden évben díjazza azokat a márkákat, melyek a kiadvány tematikájának megfelelően a legnagyobb befolyást gyakorolták az adott évben a szabadidő tevékenységekre és sportágakra.

Az tény, hogy a Thule úttörőnek nevezhető a témában, hiszen az autós szállításban már évtizedek óta piacvezető, azonban a táskák és egyéb praktikus és kényelmes megoldások terén az utóbbi években kezdett remekelni: a masszív és robosztus Thule Chasm sporttáskák nem csak a szabadidőben állják meg a helyüket, kompatibilisek más Thule szállítási megoldásokkal is, vagy akár említhetném a díjnyertes Thule Perspektiv fotós táskákat és a kibővült Thule tokok kínálatát okostelefonokra.

Szóval globálisan nézve a Thule Group törekvéseit a kényelmes és biztonságos utazásra (az egyedi megjelenés figyelembe vételével) már inkább érthető az elismerés, sőt, talán még többet is érdemelne... meglájtuk, mit hoz a 2015-ös év.

Akit érdekel a cikk, annak az eredeti, angol nyelvű publikációt ajánlom figyelmébe teljes terjedelmében.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is