Aktuális promóciók:
Megnézem

Northline EvoSpace


Northline EvoSpace

A Northline EvoSpace 190 centiméter hosszú EvoSpace boxok mindegyike sportboxnak minősül, melyek jellemzően keskeny, hosszúkás boxok mérsékelt űrtartalommal.
A mindössze 15 kilogramm súlyú box síeléshez vagy egyéb sporteszközök szállítására tökéletesen alkalmas, sőt akár egy kerékpár is elférhet mellette a tetőcsomagtartón.

A Northline EvoSpace 60 centiméteres szélességével, terebélyesebb dolgaink szállítására alkalmatlan.
A tetőcsomagtartóra „U-bilincs” segítségével tudjuk rögzíteni őket. Ha esetleg széles alumínium tetőcsomagtartónk van, az sem gond, hiszen a gyártó ad a boxhoz egy ehhez megfelelő rögzítést is.
A rögzítés és a bepakolás folyamatát nagyban elősegíti, hogy a box mind a két oldaláról nyitható. A biztonságos lezárást egy-egy három ponton rögzülő központi zár végzi.
A tetődoboz 5 milliméter vastag ABS műanyagból készülnek ami, egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és szilárdsággal, jó hőállósággal és vegyszerállósággal rendelkező hőre lágyuló műanyag.
Az EvoSpace 4 különböző színben érhető el: fényes fekete, fényes fehér, fényes szürke és karbon. A legolcsóbb, matt fekete verziót EcoSpacenek nevezte el a gyártó, de méretei és tudása miatt egy családba tartoznak.
A boxokhoz tartozik egy kis figyelmesség a gyártótól. A Northline boxokba ugyanis előre elkészített fali rögzítő van beépítve, ami nagyban megkönnyítheti a használat utáni tárolást.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld te is