Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja
Aktuális promóciók:
2023 őszi árhullás... Összes...

Kerékpártartó

Kerékpárszállítók óriási márkaválasztéka

Bármilyen bicikliről is legyen szó, az általunk forgalmazott autós kerékpárszállítókkal a szállítás zökkenőmentes és biztonságos. Kínálatunkból választhat tetőre, vonóhorogra vagy a hátsó ajtóra szerelhető autós kerékpártartók közül, hogy amikor végre szikrázva a nap ránk ragyog és hívogat a tavaszi szellő, már akkor indulásra készen álljon kedvenc kétkerekűjével a legjobb utak felfedezésére.

Biciklitartó termékeinkre jellemző az elvárható legjobb minőség, könnyű felszerelés és egyszerű használat. A kínálatunkban megtalálható Atera, Thule, Peruzzo, Pro-User, Yakima és Whispbar kerékpárszállítók minőségi és garanciális termékek, melyekre minden körülmények között számíthat.

Milyen autós kerékpártartó csoportok léteznek és melyik milyen előnnyel szolgál?
A következőkben a jelenleg megvásárolható, 3 különböző módon rögzíthető autós kerékpártartó családokról olvashat:

Kerékpártartók tetőre

A kerékpárok nem akadályozzák a szabad kilátásban. A csomagtartó ajtó nyitható marad és van olyan autós kerékpártartó típus, amely mindenféle vázhoz adapter nélkül is használható. A biciklitartók a keresztrudakhoz, a biciklik a kerékpártartókhoz zárhatók. Ez a megoldás nem takarja az autó világítását. Személyautóra maximálisan 4-5 darab tetőre szerelhető kerékpártartó rögzíthető, ebből következik, hogy ugyanennyi kerékpár szállítható. Amelyik autóra szerelhető tetőcsomagtartó, arra biztosan felszerelhető kerékpárszállító is a rudakra.

Atera, Peruzzo, Yakima, WhispBar és Thule kerékpárszállítókról tetőre ITT olvashat.

Kerékpártartók hátsó ajtóra

Többé nem szükséges magasra emelni a kerékpárokat és a megnövekedett menetzaj, fogyasztás is elhanyagolható ennél a kerékpárszállító megoldásnál. Mindenféle kerékpárvázhoz használható, esetleg kerékpárváz adapter használata szükséges lehet. Kis helyen tárolható, mivel minden hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó összehajtható. A hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartókon maximálisan 2-4 kerékpár szállítható egyszerre. A kerékpártartóval felszerelt hátsó csomagtér ajtó kerékpár nélkül nyitható. Fontos, hogy ez a szerelési mód általában csak ferdehátú (hatchback, liftback) vagy kombi autótípusokra alkalmazható. Létezik azonban egyes 4 ajtós (sedan, limusine) autókhoz is megfelelő kerékpártartó hátsó ajtóra. Autója típusához ellenőrizhető weboldalunk keresőjével, hogy szerelhető-e a kiszemelt autós kerékpártartó.

Thule kerékpárszállítókról hátsó ajtóra ITT olvashat az autótípus kiválasztása után.

Kerékpártartók vonóhorogra

Többé nem szükséges magasra emelni a kerékpárokat és a megnövekedett menetzaj, fogyasztás ennél a megoldásnál is elhanyagolható. A kerékpártartó a vonóhoroghoz, a kerékpár a kerékpártartóhoz zárható. Nem takarja az autó világítását és rendszámát a rendszámtartó világítástábla használata esetén, amely egyes modellek alapfelszereltsége. Mindenféle kerékpárvázhoz használható, esetleg adapter használata szükséges lehet. Összehajtható, így kis helyen tárolható. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartókon maximálisan 2-4 kerékpár szállítható egyszerre. Szerelhetősége független az autótípustól, de a vonóhorog megléte feltétele a felszerelésnek.

Thule, ProUser és Atera kerékpárszállítókról vonóhorogra ITT olvashat.

GYIK

Milyen egy jó kerékpárszállító, melyiket válasszam?
A legfontosabb szempont mielőtt kerékpárszállítót választunk az, hogy milyen gyakorisággal, hány kerékpárt szeretnénk szállítani. Függ attól is, hogy milyen autóra szeretnénk a kerékpárszállítót felszerelni. Ezek után megnézhetjük számunkra melyik kerékpárszállítási mód felel meg ár és kényelmi szempontok alapján. Jelenleg 3 különböző módon tudunk kerékpárokat szállítani: tetőn, hátsó ajtón és vonóhorgon. Kollégáink minden kérdésre választ tudnak adni, hogy a legjobb megoldást megtaláld.
Létezik zárható kerékpártartó?
A vonórohogra és a tetőre szerelhető kerékpárszállítók zárhatóak.
Hány kerékpárt lehet a tetőn szállítani?
Személyautóra maximálisan 4-5 darab tetőre szerelhető kerékpártartó rögzíthető, ebből következik, hogy ugyanennyi kerékpár szállítható. Amelyik autóra szerelhető tetőcsomagtartó, arra biztosan felszerelhető kerékpárszállító is a rudakra.
A tetőboxom mellett tudok még kerékpárt szállítani a tetőn?
Igen, a tetőbox mellett elfér egy, vagy kettő kerékpárszállító.
Collapse