Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja
Aktuális promóciók:
Összes...

Tetőcsomagtartó

GYIK

Mennyi a teherbírása a tetőcsomagtartóknak?
A maximális teherbírás az acél és az alumínium rúdnál is 100-100kg.
Fel lehet szerelni a meglévő tetőcsomagtartómat a következő autómra?
Ennek esélye kifejezetten kevés, számos kitételnek meg kell felelni, mint például rudak hossza, talp típusa és a szerelő készlet változata. Ha cserélni szeretnénk, tudatosan kell autót vásárolnunk, hogy minél kevesebb alkatrészt kelljen cserélni.A legpraktikusabb választás, ha van tetőkorlát az autónkon, mivel ezeknél a típusú talpaknál, a talp ami rögzíti a tetőcsomagtartót, így csak a rudak méretét kell ellenőriznünk. A rudaknak a hosszát és a szerelő készletet is. Ha tudatosan tesszük, akkor megoldható.
Mennyire nehéz összeszerelni a csomagtartót?
A csomagtartó összeszerelése maximum 15 percet vesz igénybe, felszereléssel együtt. A HerbályAutó üzleteiben van lehetőség ebben segítséget kérni. Kollégáink örömmel rendelkezésre állnak mindenki számára, hogy össze- és felszerelje a kiválasztott csomagtartót az autódra. 
Hány év garancia jár a csomagtartóra?
A csomagtartókra, mint általában minden Thule termékre 5 év gyártói garancia van.
Az autóm teteje nem fog sérülni, ha tetőcsomagtartót teszek rá?
A tetőcsomagtartók talpai, és szerelő készletei úgy vannak kialakítva, hogy ne sértsék meg az autónkat. Egy erős gumitalp fog az autóhoz érintkezni, vagy kialakításban gumi borítással van ellátva az az elem ami az autóhoz érne.
További kérdések... Collapse

Katalógusok Katalógusok