Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Thule Lightning tetőbox – A világ első "hyper" síboxa


Xh5ppnzuxax9q32zgkrulq q50t 6g
A Genova Motor Show-n a Koenigsegg és a Thule úttörő együtműködésének eredményeképp megszületett a világ legelső hyper tetőbox modellje. A különböző piaci területeken érdekelt két világhírű svéd vállalat megalkotta a Thule Lighting névre hallgató tetőboxot, amelyet a Koenigsegg Agera R szupersportkocsihoz formáztak.

Koenigsegg Agera R és a Thule Lightning a piacon kapható leggyorsabb autó és tetőbox kombináció, 300 km/h végsebességgel (186.5 mph) és 0-100 km/h -ra (0-60 mph) 2.9 másodperces gyorsulással. A Thule Lightnings a kereskedelmben kapható egyetlen tetőbox 100% carbon anyagból.

A Thule Lightning tetőboxot a Koenigsegg Agera R levehető tetejére építették. Aerodinamikus formáját a Thule fejlesztette igazodva a Koenigsegg formájához, illetve mindenek felett a kinézethez és érzéshez. A Koenigsegg Agera R integrált téli tető a Thule Lightning csomaggal és egy pár, a svéd sírégió által gyártott és egyedileg testreszabott síléccel rendelhető.

"A Thule Lightning az innovációra törekvés sikerességének jelképe" - mondta Michael Forsmark, a Thule járművekkel kapcsolatos megoldások csoportjának elnöke. "Ez egy extrém tetőbox olyan funkciókkal és formával, amely komoly elönyökhöz juttat minket a további termékfejlesztéseinknél, amely a szakszerű kivitelezésen és a fogyasztói attitűd kombinációján alapul."

"Régóta álmodtunk arról, hogy extrém autóinkat még praktikusabbá alakítjuk a jármű nyújtotta életstílus és teljesítmény feláldozása nélkül.", mondta Christian von Koenigsegg, a Koenigsegg alapító vezérigazgatója. "Az új Thule Lightning tetőbox-szal autóink 420l teljes csomagteret biztosítanak, az autó átalakítása nélkül. Ez teljesen új lehetőségeket nyit meg autóink felhasználásánál. Például, a hagyományos tető berakható a Koenigsegg első csomagtartójába és a tetőbox teljesen megrakodható a ruhákkal, sílécekkel és minden egyéb szükséges csomaggal. Amikor az utazó eléri úticélját, egyszerűen kicserélhető a tetőbox az általános tetővel, amely korábban az autóba került. A sofőr ezután azonnal kész egy következő versenyre."

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is