Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja
Aktuális promóciók:
Összes...

Hírek

Hírek a Herbály Autó kinálatáról, és érdekességek a nagyvilágból.

Egy autóra szerelhető kerékpárszállító kiválasztása nem csak egy döntés, hanem gyakorlatilag befektetés is. Éppen ezért célszerű alaposan átgondolni a kiválasztási szempontokat, hiszen helyenként több százezer forintról lesz szó. Ehhez próbálunk most tanácsokat, tippeket adni.
Mi a Herbály autónál támogatjuk a Leukémiás gyermekekért Alapítvány munkáját. Te is könnyen megteheted ezt. Akár adód 1%-ával, szolgálgatás, vagy tárgy felajánlásával.

Ez az alaposan leültetett SUV terepjárásra már egyáltalán nem alkalmas, autópályás száguldásra viszont annál inkább.

A 2,3 tonnás Audi SQ7 TDI, mely 435 lóerős teljesítménye, illetve 900 Nm-es nyomatéka révén egy egészen elképesztő dízel divatterepjáró. A német ABT tuningcég pedig azokra is gondol, akik esetleg még az SQ7 TDI-t sem érzik elég erősnek. Számukra készült ez a porrá ültetett tuning változat.
2018-ban a fejlesztések folytatódnak a Thule háza táján, a hangsúly továbbra is magas színvonalra és a megbízhatóságra kerül.
A 2017-es tavaszi szezont egy igazán kedves meglepetéssel indítjuk a kerékpározás szerelmeseinek. A prémium kerékpártartókat eddig nem volt lehetőség kibérelni, így az általuk nyújtott előnyöket és kényelmi funkciókat sem szokhattuk meg könnyedén. Ez most azonban változik!
Elöltöltős automata nagyágyú, az Ezüst Utazó deszkája, de még az acél kempingbiciklik által ihletett kerékpártartó is megtalálható kínálatunkban. Hogy melyek ezek és miért vonzók? A válaszokat alább találjátok.
Amikor a tavaszi időjárás már-már a nyár előjeleit mutatja, akkor az aktív programok ideje már javában eljött. Amikor a természet kellemesen hívogat, és a madarak csicsergését a gyermeki nevetés emeli harmóniává, akkor tudod: az ilyen pillanatokért érdemes élni.
Habár a cím nem árulja el, de a Thule 2016-os újdonságairól van szó, melyekkel kapcsolatban a Thule már előző év végén ellátott minket mindenféle tájékoztató anyaggal. Mi azonban szándékosan megvártuk az új termékek érkezését.
Pár éve, egy hétfői napon Lecco városában felállították a hóláncok szerelési rekordját.
További 9 oldal