Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Vállról indítható rakéta, barbecue sütő vonóhorogra és BMW-ket megszégyenítő facelift


Thule BackSpace Lifestyle
Habár a cím nem árulja el, de a Thule 2016-os újdonságairól van szó, melyekkel kapcsolatban a Thule már előző év végén ellátott minket mindenféle tájékoztató anyaggal. Mi azonban szándékosan megvártuk az új termékek érkezését.

Nézzétek el nekünk ezt a tétovázást, mentségünkre írható, hogy jobb szeretjük tapasztalati alapon megírni a véleményt, ahelyett, hogy átszerkesztenénk egy virágnyelven megfogalmazott, magasztos sajtóközleményt.

Úgyhogy haladjunk szép sorban:

 

Thule ProRide 2016

Elsőként, nagy örömmel szeretnénk bemutatni a megújult Thule ProRide kerékpártartót, mely személyes kedvencünk, ha a tetőn történő kerékpárszállításról van szó. Azonkívül, hogy 2016-ban már elérhető fekete színben is, számos újítást kapott, mely nem csak a kinézetében tükröződik vissza, hanem a használatát is kellemesebbé teszi:

  • A kerékpár vázát teljesen körülölelő tartókar.
  • Háromágú, nyomatékhatárolós tekerőgomb.
  • Használható "Fatbike"-kal is kiegészítő adapter segítségével.

Az új ProRide kerékpártartóval egyidőben pedig kiadta a Thule azt a kiegészítőjét, mely a karbon és érzékeny vázas kerékpárokat hivatott megvédeni a különböző sérülésektől szállítás közben. Nem csak a Thule ProRide típusú és márkájú kerékpártartókhoz ajánljuk ezt a kinézetre létrára hasonlító tartozékot.

Thule ThruRide

Ha már tetőn történik a szállítás, igazi ínyencek figyelmébe ajánljuk a következő Thule által eszközölt megoldást.

Könnyű rögzítés, egyszerű használat, átgondolt villás rögzítés. A vonalvezetése pedig olyan, mint egy vízszintesen félbevágott rakétavetőé. Illetve annál azért szebb. Bővebbet a termék adatlapján olvashattok.

Thule VeloSpace és BackSpace

A tökéletes párosítás, melyet mi már elméleti síkon kitaláltunk ugyan jóval korábban, de sajnos nem a mi ötletünk alapján valósították meg a Thule okosfejű tervezői. Mindenesetre a végeredménynek nagyon örülünk, mert ez a 2016-os termékkombináció a bizonyíték arra, hogy még mindig van értelme a fejlesztéseknek, kutatásoknak és van hová fejlődnie az iparágnak.

A Thule BackSpace az a csomagtartó box, mely a VeloSpace-re szerelve akár egy mobil grillsütő is lehetne, az anyaghasználat miatt azonban ez nem kivitelezhető. Plusz helyet viszont elegánsan nyerhetünk vele, és bármikor kényelmesen hozzáférhetünk csomagjainkhoz a vonóhorgon.

Thule VeloCompact

A Thule VeloCompact egy külön hírblokkot megérne, mert megérdemli. Mi most mégis rövidre fogjuk, hiszen nagy változás nem történt a vonóhorogra szerelhető VeloCompact kerékpártartó háza táján, mellyel sokan nem is fognak szembesülni. Azonban akik ragaszkodnak a 13 pólusú csatlakozóhoz, ők bizony egy újrarajzolt lámpával és kényelmesebb rögzítő foganytúkkal ellátott kerékpártartót fognak kézhez kapni.

Az új modellek zöme már elérhető kínálatunkban, készségesen állunk rendelkezésetekre, ha felhőtlenül szeretnétek autóval utazni. Ne feledjétek:

Bármivel is közlekedj, mi kényelmesebbé tesszük utadat!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is