A Thule 2018-as újdonságai a kerékpár szállítás területén


Thule UpRide A01 ISO 599001
2018-ban a fejlesztések folytatódnak a Thule háza táján, a hangsúly továbbra is magas színvonalra és a megbízhatóságra kerül.

A Thule 2018-as újdonságai a kerékpár szállítás területén

 

Thule Velospace XT kerékpártartó vonóhogra

Az új VeloSpace XT az extra méretű és tömegű bringák szállítására leginkább alkalmas eszköz. Kiegészítő sínekkel immár négy kerékpár szállítására alkalmas, kettő esetében azok egyenként 30 kg-ot is nyomhatnak, így például e-kerékpár is szállítható vele. A sínek közti távolság nagyobb a megszokottnál ezért a nagyobb tengelytávú downhill kerékpárokkal is kompatibilis. A tartó természetesen dönthető, extraként kapható hozzá alumínium rámpa, amelynek segítségével hölgyek vagy idősek is könnyen fel tudják gurítani a masszív kerékpárt

Felhelyezése rendkívül egyszerű, mivel a Hercules-rendszernek köszönhetően a tartónk már a vonóhorogra felhelyezéskor megáll önmagától, egyensúlyban van a karmok rögzítése nélkül is. Ahogy ezt eddig is megszokhattuk az új VeloSpace XT, az elődeivel egyetemben 2+1 valamint 3+1 kerékpáros kivitelben lesz kapható, ahol a plusz egy kerékpárt egy külön megvásárolható és felszerelhető sínen szállíthatjuk.

Az új VeloSpace XT esetében egy bicaj mellé felszerelhetünk Backspace hátsó boxot is, így mondjuk a Thule Chariot gyerekutánfutó is praktikusan elhelyezhető. A VeloSpace XT kétségtelenül felülmúlhatatlan megoldás, főként speciális kerékpárszállításra illetve multifunkciós használatra ajánlható.

Bővebb információ a Thule Velospace XT termékadatlapokon olvasható

Thule UpRide kerékpártartó tetőre

Ha a szállítás a tetőn történik, akkor a Thule szintén kitalált valami egészen egyedi dolgot. Az új családtag, a Thule UpRide európában egészen egyedi módon nem a vázat, hanem az első kerék teljes kerületét markolja meg, a hátsó kerék szokásos módon a sínhez szíjazott, így már nincs szükség az eddig alkalmazott vázrögzítésre. Az új UpRide így alalmas a kényes karbonvázas kerékpárok, valamint a szokatlan vázkialakítással rendelkező MTB és más típusokhoz, ahol a váz megfogatása a hagyományos tartókkal nehézkes vagy egyenesen lehetetlen. Terhelhetősége 20kg tehát minden motor nélküli kerékpár szállítható vele.

Bővebb információ a Thule Upride termékadatlapján olvasható

A Thule VeloSpace XT és a Thule UpRide már elérhető üzleteinkben és webshopunkban.