Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

A Thule 2018-as újdonságai a kerékpár szállítás területén


Thule 2015 xbf6 in

2018-ban a fejlesztések folytatódnak a Thule háza táján, a hangsúly továbbra is magas színvonalra és a megbízhatóságra kerül.

A Thule 2018-as újdonságai a kerékpár szállítás területén

 

Az új VeloSpace XT az extra méretű és tömegű bringák szállítására leginkább alkalmas eszköz. Kiegészítő sínekkel immár négy kerékpár szállítására alkalmas, kettő esetében azok egyenként 30 kg-ot is nyomhatnak, így például e-kerékpár is szállítható vele. A sínek közti távolság nagyobb a megszokottnál ezért a nagyobb tengelytávú downhill kerékpárokkal is kompatibilis. A tartó természetesen dönthető, extraként kapható hozzá alumínium rámpa, amelynek segítségével hölgyek vagy idősek is könnyen fel tudják gurítani a masszív kerékpárt

Felhelyezése rendkívül egyszerű, mivel a Hercules-rendszernek köszönhetően a tartónk már a vonóhorogra felhelyezéskor megáll önmagától, egyensúlyban van a karmok rögzítése nélkül is. Ahogy ezt eddig is megszokhattuk az új VeloSpace XT, az elődeivel egyetemben 2+1 valamint 3+1 kerékpáros kivitelben lesz kapható, ahol a plusz egy kerékpárt egy külön megvásárolható és felszerelhető sínen szállíthatjuk.

Az új VeloSpace XT esetében egy bicaj mellé felszerelhetünk Backspace hátsó boxot is, így mondjuk a Thule Chariot gyerekutánfutó is praktikusan elhelyezhető. A VeloSpace XT kétségtelenül felülmúlhatatlan megoldás, főként speciális kerékpárszállításra illetve multifunkciós használatra ajánlható.

Ha a szállítás a tetőn történik, akkor a Thule szintén kitalált valami egészen egyedi dolgot. Az új családtag, a Thule UpRide európában egészen egyedi módon nem a vázat, hanem az első kerék teljes kerületét markolja meg, a hátsó kerék szokásos módon a sínhez szíjazott, így már nincs szükség az eddig alkalmazott vázrögzítésre. Az új UpRide így alalmas a kényes karbonvázas kerékpárok, valamint a szokatlan vázkialakítással rendelkező MTB és más típusokhoz, ahol a váz megfogatása a hagyományos tartókkal nehézkes vagy egyenesen lehetetlen. Terhelhetősége 20kg tehát minden motor nélküli kerékpár szállítható vele.

 

A Thule VeloSpace XT és a Thule UpRide március közepétől lesz elérhető a webshopunkban.