Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Aktív élet a gyerekekkel - stílusosan és praktikusan


Coaster sideview 4 17tt tr
Amikor a tavaszi időjárás már-már a nyár előjeleit mutatja, akkor az aktív programok ideje már javában eljött. Amikor a természet kellemesen hívogat, és a madarak csicsergését a gyermeki nevetés emeli harmóniává, akkor tudod: az ilyen pillanatokért érdemes élni.

Az ilyen pillanatok pedig nem feltétlenül jönnek könnyedén, emberi erővel sem kényszeríthetnél ki egy hasonló vidám helyzetet. Ellenben minden megtehetsz azért, hogy az utazás kerékpáron vagy gyalog minél felhőtlenebb és kényelmesebb legyen, a jókedv pedig szívből jövő, őszinte érzés lesz.

 

Ebben segít a Thule évről-évre bővülő kínálata, valamint az átgondolt, úttörő és innovatív megoldásai, melyek a gyakorlatban is helyt állnak és a biztonság-minőség-kényelem triumvirátusának szempontja alapján gurulnak ki a gyártósorról.

Az itt bemutatásra kerülő Thule Coaster XT már a második generációs, erre a névre hallgató kerékpáros utánfutó, mely két kényelmes helyet ad a gyerekeknek és plusz teret az esetleges csomagoknak - így téve kényelmessé és akadálymentessé az aktív szabadidős tevékenységeket.

Egyszerűen, erőfeszítések nélkül szerelhető a kerékpár hátsó villájára, majd ugyanannyi energiával alakítható át babakocsivá - így bármilyen úticél gyorsan, kellemesen elérhető.

Ha pedig nincs a Thule Coaster XT multifunkciós gyerekkocsira szükség, könnyedén összehajtva tárolhatod, vagy akár egy kisebb autó csomagterébe is bepakolhatod.

Egyszóval végre egy kerékpáros utánfutó, mely több kényelmi funkciót is rejt egy minőségi köntösbe burkolva. További információkat a termék adatlapján találtok, vagy tekintsétek meg az alábbi videót.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is