Kerékpárszállítás tetőn bonyodalmak nélkül - mutatjuk hogyan!


Blog kerekpartartok tetore
Elöltöltős automata nagyágyú, az Ezüst Utazó deszkája, de még az acél kempingbiciklik által ihletett kerékpártartó is megtalálható kínálatunkban. Hogy melyek ezek és miért vonzók? A válaszokat alább találjátok.

Ha nincs vonóhorog az autón, továbbá a hátsó ajtóra sem lehet rögzíteni kerékpártartót, akkor marad a tetőcsomagtartós megoldás. A kerékpár szállítása tetőn korán sem olyan vészes, mint amilyennek először hangzik; még akkor sem, ha magasabb autóról van szó. A kínálat pedig széles, érdemes minden lehetőséget és igényt figyelembe venni választás előtt, hiszen hosszú távra tervezve sok időt és energiát spórolhatunk meg a megfelelő kerékpártartó kiválasztásával.

 

WhispBar WB201 - az Ezüst Utazó deszkája

WhispBar WB201 - az Ezüst Utazó deszkája

A Whispbar még új márkanév a magyar piacon, ennek ellenére is hamar a szívünkbe lopta magát. Tökéletesen gyönyörű dizájn és forradalmian új (de tényleg fantasztikus) rögzítési metódus jellemzi, melynek következtében egyáltalán nem csoda, hogy hamar elfogultak lettünk a Whispbar WB201 tetőre szerelhető kerékpártartóval szemben.

Nem is olyan rég már beszámoltunk a facebook oldalunkon egy felszerelt Whispar kerékpárszállítóról, de sajnos a képek nem tükrözik a valóságbeli tündöklését ennek a modellnek.

Miért szeretjük? Mert tökéletes. Pont.

Bővebb információ a WhispBar WB201 termékadatlapján olvasható

Yakima FrontLoader - az elöltős automata nagyágyú

A Yakima volt még az a márka, melyre kételkedve néztünk egy éve, mostanára azonban minden kétséget eloszlatott bennünk. A dobozból kivéve egy összeszerelt, minden tetőrúddal kompatibilis, robosztus felépítésű kerékpártartóval néztünk farkasszemet. Hamar kiderült aztán, hogy ez a tökéletes választás karbonvázas vagy egyedileg tervezett (nem szabványos) vázakhoz is, hiszen a kerékpár rögzítése teljes mértékben az első keréknél történik, így a kerékpárvázzal nincs kontakt.

Miért szeretjük? Kompatibilis minden tetőcsomagtartóval és bármilyen vázú kerékpárral, a bicikli rögzítése pedig végtelenül egyszerű még akkor is, ha magasra kell emelni.

Bővebb információ az alábbi videóban vagy a Yakima Frontloader adatlapján található.

Thule ProRide 598 - az újraértelmezett "standard"

Korábban már beharangoztuk, aztán ki is próbáltuk a megújult Thule ProRide kerékpártartót, mely már a THU 598-as cikkszámra hallgat. Túlzottan bemutatnunk nem szükséges, inkább összeszedtük az újításokat:

  • vázat teljesen körülölelő rögzítőkar
  • ergonómikus tekerőgomb
  • fekete színben is elérhető
  • fatbike is szállítható vele adapter segítségével

Miért szeretjük? Eddigi tapasztalataink és az imént felsorolt újítások alapján nem igazán van más választásunk, mint tisztelni a Thule mérnökeit és újításait.

Bővebb információ webshopunkban, vagy a ProRide videóját YouTube csatornánkon nézhetitek meg.

Atera Giro AF - a német minőség

Mivel csakis minőségi, megbízható és kényelmes szállítási megoldásokat kínálunk, ezért nem hiányozhat a kirakatból az Atera Giro AF sem. A letisztult dizájn mögött a németek világhírű precízitása köszön vissza. A legtöbb márkás tetőrúdra felszerelhető gond nélkül és a kerékpár rögzítése sem jelent majd fejfájást.

Ha pedig a bicikli már felkerült, a dupla karos megoldás masszívan, mégis a kerékpárváz károsodása nélkül fog tartani.

Miért szeretjük? Extrái ellenére sem száll egekbe az ára, sőt! Csalódást pedig nem fog okozni senkinek - máskülönben nem járna mellé 3 év garancia.

Bővebb információ az Atera Giro AF adatlapján található.

 

Pro-User SuperBike - nem csak kempingbiciklikhez

A Pro-User kerékpártartókról nagyon sokáig a vonóhorgos megoldások jutottak eszünkbe, egészen addig, amíg meg nem találtuk ezt a gyöngyszemet. Ha nincsenek különösebb igények a kerékpárok biztonságos szállításán kívül, akkor mi a Pro-User SuperBike kerékpártartót ajánljuk. Alapesetben acél rúdra szerelhető gond nélkül, alumínium rúdra külön adapter hozzáadásával lehet megfelelően rögzíteni.

Miért szeretjük? Sallangmentes dizájn, könnyű súly és verhetetlen ár/érték arány. Mindezek mellett pedig a kerékpártartó össze is csukható a kényelmesebb tárolás érdekében.

Bővebb információt erre keressetek.

 

Ha pedig megvan a kiszemelt modell, mégis kérdéseid maradtak, fordulj hozzánk bizalommal a bal felül található elérhetőségek egyikén, vagy gyere be hozzánk és győzödj meg személyesen is a kerékpártartóink által előnyökről. Hidd el, ebben a témában verhetetlenek vagyunk!

...és ne feledd:

"Bármivel is közlekedj, mi kényelmesebbé tesszük utad!"

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is