Thule VeloCompact 926 / 927 kerékpártartó

Thule VeloCompact 926 / 927 kerékpártartó Thule VeloCompact 926 / 927 kerékpártartó
157.000 Ft
(ÁFÁ-val)
THU_927
+

A legújabb Thule kerékpárszállító 3 + 1 kerékpár szállításához

A Thule VeloCompact kerékpárszállító vonóhorogra könnyen rögzíthető egy karmozdulattal, nagyobb erőkifejtés és szerszám használata nélkül, a kerékpártartó karok pedig lecsatolhatók, mellyel a biciklik rögzítése sem egy ördöngős feladat.

A bicikliket a váznál és a kerekeknél lehet rögzíteni. Az eltérő kerékméretek miatt a kerekek tartóját (alapját) a Thule VeloCompact esetében már kiszélesítették. Emellett gondoltak arra is, hogy a különböző vázméretek miatt a kerekek távolsága is változhat. Ezért ezeket a bakokat, melyek a biciklikerekeket rögzíti, egy mozdulattal lehet beállítani a megfelelő méretre szerszám használata nélkül.

A Thule kerékpárszállítók vonóhorogra mindig is magas minőséget képviseltek, így a Thule márkától megszokott színvonal itt is garantált és ebbe beletartozik a lábbal lebillenthető megoldás is. Így ez a Thule biciklitartó még rögzített kerékpárokkal is dönthető, a csomagtér ajtó nyitása pedig akadálymentes.

Ez a Thule kerékpártartó összehajtható, így a tárolás vagy csomagtartóban történő szállítás sem jelenthet gondot. Ha pedig emellett a kerékpártartó mellett dönt, akkor az összeszereléssel sem kell bajlódni, hiszen előre összeszerelt állapotban vásárolható meg nálunk.

A Thule VeloCompact a vonóhorogra, a kerékpárok pedig a kerékpártartóhoz kulccsal zárható.

A Thule VeloCompact 926/927 kerékpártartó vonóhorogra alapfelszereltsége szerint három kerékpár szállítására alkalmas, azonban további kerékpár rögzíthető - összesen négy - kiegészítő kerépártartó adapter segítségével.

Általános tulajdonságok

Garancia:
5 év
Kiegészítő kategóriák:
Thule VELOCOMPACT kerékpártartó vonóhorogra
Márka:
Thule
Model:
Velocompact
Súly:
22.8 kg
Szín:
Fekete

Méret tulajdonságok

Szállítási kapacitás:
3 kerékpár

Speciális tulajdonságok

Anyag:
Alumínium
Bővíthető:
Igen
Dönthető:
Igen
Elektromos csatlakozó:
7 és 13 pólusú
Kerékpár vázátmérő:
O22-80 mm
Összehajtható:
Csak a korlát lehajtható
Teherbírás:
60 kg
Zárható:
Kerékpár és tartó is

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Hasonló termékek