Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja

Blog

A Genova Motor Show-n a Koenigsegg és a Thule úttörő együtműködésének eredményeképp megszületett a világ legelső hyper tetőbox modellje. A különböző piaci területeken érdekelt két világhírű svéd vállalat megalkotta a Thule Lighting névre hallgató tetőboxot, amelyet a Koenigsegg Agera R szupersportkocsihoz formáztak.
Tiszteletbeli meghívást kaptunk a Contintal és TotalCar által rendezett "Winter Car Expo" című rendezvényre, melynek témája  a téli autózás volt. Mi pedig el is fogadtuk. Az első ilyen szakmai és családi hétvégének a zsámbéki Driving Camp adott otthont, ahol is mi a hóláncszerelés egyszerűségéről tehettünk tanúbizonyságot egy szerelőverseny keretein belül.
Megérkeztek üzleteinkbe a kíváló minőségű holland vonóhorgos kerékpárszállítók. Nálunk láthatod és akár ki is próbálhatod a legújabb ProUser kerékpártartókat. Kedvező árak, 2 év garancia, szenzációs műszaki megoldások.
Amikor tudomást szereztünk a Thule legfrissebb sílécszállítójáról, megdobbant a szívünk: már a Thule SkiClick bemutatkozó videója (ez egyébként megtekinthető a termék adatlapján) olyan életszerű megoldásokat mutatott be, mely minden síelőnek kényelmes és kézenfekvő funkciókat jelent.
Thule Perspektiv táskakollekció 2013-ban startolt el és ismét bebizonyította, hogy a Thule Group termékei verhetetlenek, ha a szempontok között a biztonság és stílusos szállítás szerepel az első helyen - bármi szállításáról is legyen szó. Az elismerés pedig nem is érkezhetett volna szebb formában, mint a TIPA díjával.
Seymour, CT – A Thule örömmel jelentette be, hogy ez a 60 literes gurulós, hátra is felvehető táska nyerte el a rangos Gear of the Year díjat táska kategóriában az Új-mexikói Outside magazin rendezésében. A 16. éves díjkiosztón kiválasztották azokat az elérhető termékeket amelyek a leginnovatívabbak, legtartósabbak és legelegánsabbak a piacon.
Ahogy először közölték, május 31-én örömmel jelentette be, hogy a Thule Group megszerezte a Chariot Carriens Kft.-t, a világ egyik vezető multifunkcionális gyermek szállító eszköz tervező és fejlesztő cégét. Az üzletet a mai napon lezárták miután a versenyjogi hatóságoknál is végleg tisztázódott minden.

Nincs még egy ilyen halk tetőcsomagtartó rúd

A Thule büszkén jelentette be az WingBar™ megérkezését; a valaha kifejlesztett legkomplettebb csomagtartó rúdja. Csendes, erős és biztonságos, tökéletes összhangban van a Thule kerékpár, síléc, vízi és sport kiegészítőivel. Egyszerűen felhelyezhető majdnem minden autóra, A Thule WingBar meg fogja változtatni az eddigi elképzeléseidet a tartórendszerről.