Thule VELOCOMPACT kerékpártartó vonóhorogra

Thule VeloCompact kerekpartarto

Thule Velocompact kerékpárszállítók vonóhorogra - stílus mindennapi használatra

A Thule VeloCompact kerékpártartó a vonóhorogra egyszerűen szerelhető könnyű súlya miatt. Ezt a Thule kerékpártartót a mindennapi használatra tervezték, így nem csoda hát, hogy az akár 4 kerékpárt szállító tartóról a pedálos lebillenthető funkció sem maradt el.

Ez a Thule kerékpártartó hozza a márkától elvárt minőséget: stílusos megjelenés, kényelmi funkciók és egyszerű használhatóság jellemzi.

A Thule VELOCOMPACT minden típusú vonóhoroggal és kerékpárral (akár elektromossal is) kompatibilis kerékmérettől függetlenül.

A biztonságos közlekedésről a KRESZ szabályainak megfelelő lámpák gondoskodnak, a kerékpártartó zárhatósága pedig biztosítja a szállított biciklik tolvajbiztos rögzítését.

A Thule VeloCompact kerékpártartó a vonóhorogra könnyedén felhelyezhető, majd ezt követően billenthető, így a csomagtérajtó nyitása is gond nélkül megoldott. Emellett egy kézzel rögzíthető a vonóhorgon és ugyanilyen könnyedén össze is csukható, ha nem használjuk - így a tárolás vagy a csomagtartóban történő szállítás nem jelenthet gondot.

Ez a Thule kerékpártartó vonóhorogra szerelhető és kiviteltől függően 2, illetve 3 kerékpár szállítására alkalmas.

Thule VeloCompact 927 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 18%
207.400 Ft
Ár: 169.800 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 37.600 Ft
+
Ez a Thule kerékpártartó vonóhorogra az eddigi megoldásokat és sikereket újragondolva akár mindennapi használatra is alkalmas megoldást kínál 3 + 1 kerékpár szállításához, 7 pólusú csatlakozóval.
Thule VeloCompact 926 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 17%
242.000 Ft
Ár: 200.800 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 41.200 Ft
+
Ez az új Thule kerékpártartó vonóhorogra az eddigi megoldásokat és sikereket újragondolva akár mindennapi használatra is alkalmas megoldást kínál 3 + 1 kerékpár szállításához. 13 pólusú csatlakozóval.
Thule VeloCompact 925 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 13%
161.300 Ft
Ár: 139.900 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 21.400 Ft
+
Ez az új vonóhorgra szerelhető Thule kerékpártartó az eddigi megoldásokat és sikereket újragondolva akár mindennapi használatra is alkalmas megoldást kínál 2 kerékpár szállításához. 7 pólusú csatlakozóval ellátva.
Thule VeloCompact 924 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 17%
195.900 Ft
Ár: 162.600 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 33.300 Ft
+
Ez az új vonóhorgra szerelhető Thule kerékpártartó az eddigi megoldásokat és sikereket újragondolva akár mindennapi használatra is alkalmas megoldást kínál 2 kerékpár szállításához. 13 pólusú csatlakozóval ellátva.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában