Thule Revolve Large 3203953 gurulós bőrönd, sötétkék

A sötétkék Revolve Large gurulós bőrönd, a keményfedeles Thule Revolve bőröndcsalád legnagyobb tagja. Mind stílusával, mind anyaghasználatával biztosít prémium életérzést céljaink elérése közben és az után is.
Listaár: 206.885 Ft
Ár: 183.600 Ft
(ÁFÁ-val) Megtakarítás: 23.285 Ft (11%)
Megtakarítás 11%
Hűségpontok: 1836 pont
THU_3203953
Rendelhető
+

Bemutatjuk a keményfedeles Thule Revolve bőröndcsaládot.

Mind stílusával, mind anyaghasználatával biztosít prémium életérzést céljaink elérése közben és az után is. Könnyű, rugalmas, de ütésálló, emellett minden darabja olyan prémium funkciókat tartalmaz, mint az egyedi belső bélés, áthatolhatatlan cipzár és a TSA kompatibilis zárszerkezet.
Egy megbízható útitárs, páratlan tartóssággal, a tökéletes élményért. Tökéletes társ egy hosszú utazáshoz bármely terepen, maximális terhelhetőség és komfort mellett.

Könnyű navigáció az első lépéstől. Az egyedi tervezésű teleszkópos fogantyú minimalizálja az elcsúszást, így hatékonyan továbbítja az erőt a kerekek felé.
Európában gyártott könnnyű, elegáns és ütésálló bőrönd 100% szűz polikarbonátból készült.
A TSA zárral és a belső sarokvédővel ellátott, ütésálló cipzárral biztonságban tudhatjuk értékeinket.
Könnnyen navigálható rázósabb terepen is a megnövelt hátsó kerekeknek köszönhetően, így a kisebb, sülyesztett első kerekek nagyobb belső teret biztosítanak.

Maximalizálja a csomagolási helyet, egyúttal csendesebb gurulást biztosít a belső filcbélés, amely úgy simul a külső réteghez, hogy közben elnyeli annak rezgéseit.
A személyes adataink rejtve maradnak egy integrált azononosító nyílásban, amely automatikusan visszahúzódik a bőrönd hátuljába. Integrált lábai gondoskodnak arról, hogy akkor se dőljön el, ha az oldalára helyezzük

Általános tulajdonságok

Garancia :
2 év
Kiegészítő kategóriák :
Thule REVOLVE bőrönd
Márka :
Thule
Model :
Thule Revolve
Súly :
6,4 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Sötétkék

Méret tulajdonságok

Külső méret :
31 x 51 x 75 cm
Űrtartalom :
97 l

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Polikarbonát

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is