Thule Crossover 2 C2BP-114 hátizsák 20 L, kék

Az időtálló Thule Crossover 2 hátizsákot arra a célra tervezték, hogy utazásaid során mindened védett, rendezett és jól hozzáférhető legyen - kék színben.
Listaár: 68.885 Ft
Ár: 61.200 Ft
Megtakarítás: 7.685 Ft (11%)
Megtakarítás 11%
THU_3203839
Rendelhető
+

A sötét kék színű Thule Crossover 2 (C2BP-114) hátizsák 20 literes űrtartalmához könnyen hozzáférhetsz, bent pedig mindent rendezetten megtalálsz majd, amire csak utad során szükséged lehet.

Ütésvédett kialakítása nem csak értékeid védik meg, a táskát is strapabíróbbá teszi. A keményborítású SafeZone rekeszben zipzárakkal és zsebekkel ellátott zsebek vannak, így mobilod és napszemüveged kifejezetten védett helyen tudhatod. A 15.6" méretű laptopnak külön párnázott zseb áll rendelkezésre, melynek sarkai extrán védettek az esetleges sérülésektől.

Kábel- és kiegészítő rendező zsebek mellett zipzáros részek és gumigyűrűk segítik rendezetten tartani a felszerelésed és egyéb holmijaid. Sőt, a Powerpocket kábelrendező rendszerrel az utazás közbeni töltés is garantált. Személyes irataid és bankkártyáid RFID védelemmel ellátott zseb került kialakításra.

Mindezek mellett a Thule Crossover 2 hátizsákban elfér még külön rekeszben a 10.1"-es méretű tabletek is, a zipzáros oldalzsebekben vizespalack vagy esernyő is tárolható. A csatlakozó panellel pedig gurulós bőröndhöz is egyszerűen rögzítheted, így az utazás sokkal gördülékenyebb lesz.

Általános tulajdonságok

Garancia :
2 év
Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
Thule Crossover
Súly :
1,5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Kék

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Kapcsolódó termékek

Megtakarítás 11%
80.385 Ft Ár: 71.400 Ft (ÁFÁ-val)