Thule CHASM táska

Thule chasm lifestyle bags by car 4

Thule CHASM sporttáskák


A Thule Chasm táskákat leginkább sporttáskaként lehetne megjelölni, de hatalmas űrtartalmuk miatt bármilyen területen képesek helyt állni, akármilyen kalandról vagy utazásról legyen szó.

Hatalmas, szélesen nyitható szája teszi lehetővé a táska tartalmának könnyű elérhetőségét. Emellett bármilyen szögből nyitható oldalt is, a külső zsebekben pedig kisebb tárgyait tárolhatja.

A pántok alapvetően a táska oldalán találhatók, hogy ha nincs rá szüksége, akkor ne is legyenek útban. Ha pedig úgy szeretné, akkor hátizsákként is hordhatja kényelmesen.

Belső háló segédkezik a megfelelő elrendezésben és a csomagok rögzítésében.

Külső összehúzó pántok segítségével a táska tartalma nem fog az aljára esni, ha hátizsákként kívánja használni a sporttáskát.

A táska teljes hosszában párnázott, így a csomagok nem közvetlenül a földre kerülnek, ha leteszi a Chasm sporttáskáját.

A Thule Chasm különlegessége még, hogy összekapcsolható autója tetőcsomagtartójával, illetve a külön megvásárolható lakattal a sporttáskát egyszerűen zárhatja le és teheti tolvajbiztossá.

A termékkínálatban összesen 5 szín (Királykék, törtfehér, sárga, türkizkék és szürke) és 5 méret közül választhat (XS-től Xl-ig, 27 litertől 130 liter űrtartalomig).

Szolgáltatásaink Szolgáltatásaink

Terméklista szűrés Terméklista szűrés