Thule PRORIDE kerékpártartó tetőre

Thule proride 591000 wloc black 4

Egy Thule kerékpárszállító tetőcsomagtartóra mely teljes kényelmet és biztonságot ad

Ha Thule kerékpártartó tetőcsomagtartóra az, amit szeretne, és a legkényelmesebb tetőre szerelhető kerékpártartót keresi, ne is menjen tovább - a sítlusos, vékony és díjnyertes Thule ProRide lesz az Ön választása.

A Thule ProRide kerékpártartó tetőre számtalan előnnyel és kényelmi funkcióval rendelkezik.

Ennél az egyedi tervezésű Thule kerékpárszállítónál tetőcsomagtartóra a keréktálcák automatikusan helyezik el a kerekeket a szállítón a megfelelő pozícióba, így könnyedén rögzítheti a bicikliket a váztartóval. Ha a bicikli stabil helyzetben van, akkor már csak a kényelmesen elérhető forgatógombbal kell meghúzni a tartót. Így a rögzítés gyors és egyszerű, minimális erőráfordítással is megoldható.

A teherbírás a Thule ProRide kerékpártartó esetében 20 kg biciklinként.

A Thule kerékpártartó tetőcsomagtartóra kínálatában jelenleg négy kiemelkedő kategóriájú tetőre szerelhető biciklitartót kínál, melyek rögzítése az autó tetőcsomagtartójához gyerekjáték. A kerékpárok az autó tetején, a tetőcsomagtartó keresztlécekre szerelhető kerékpártartókon állítva rögzíthetők. Ezekből a kerékpártartókból egymás mellé akár többet is fel lehet szerelni, a tetőtartó rudak hossza határozza meg a maximálisan szállítható kerékpárok számát.

A tetőre szerelhető kerékpártartó előnyei:

A kerékpárok nem akadályozzák a szabad kilátást

Nem akadályozza a csomagtartó ajtó nyitását

Mindenféle kerékpár vázhoz adapter nélkül használható

A kerékpártartó a keresztrudakhoz, a kerékpárok a kerékpártartóhoz zárható

Nem takarja az autó világítását

Thule kerékpártartók a következő autómárkák típusaira szerelhetőek:

Acura, Aleko, Alfa Romeo, Audi, Bmw, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dodge, Eagle, Fiat, Ford, Gaz, Geo, Gmc, Holden, Honda, Hyundai, Infiniti, Innocenti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Jmc, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Mahindra, Maruti, Mazda, Mercedes Benz, Mercury, Mg, Mini, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Opel, Perodua, Peugeot, Plymouth, Pontiac, Porsche, Premier, Proton, Puch, Renault, Rover, Saab, Samsung, Santana, Saturn, Scion, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Talbot, Tata, Tavria, Toyota, Uaz, Vauxhall, Volkswagen, Volvo, Wartburg, Zastava/yugo

Thule ProRide 598 kerékpártartó tetőre, ezüst
Megtakarítás 2%
50.800 Ft
Ár: 49.900 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 900 Ft
+
Ez a Thule kerékpárszállító tetőcsomagtartóra a professzionális igényeket is kielégíti. A Thule ProRide egy könnyen felszerelhető és egyszerűen kezelhető modern vonalvezetésű kerékpártartó.
Thule ProRide 598 kerékpártartó tetőre, fekete_0
Megtakarítás 4%
57.200 Ft
Ár: 54.900 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 2.300 Ft
+
Ez a Thule kerékpárszállító tetőcsomagtartóra a professzionális igényeket is kielégíti. A Thule ProRide egy könnyen felszerelhető és egyszerűen kezelhető modern vonalvezetésű kerékpártartó.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában