Thule Pack n Pedal kerékpáros mobileszköz tartó

Thule ipad tok kerekparra

Thule kerékpáros mobileszköz tartó

A Thule felsőkategóriás kerékpáros mobileszköz tartóival kényelmesebbé teheted utadat, hiszen telefonod és tableted (vagy a térképet) mindig szem előtt tarthatod.

A Thule kerékpáros kiegészítői legalább úgy könnyítik meg az utazást, mint azt az autós csomagtartóknál is megszokhattuk. Praktikus tárolás, kézenfekvő megoldások, prémium minőség.

A kormányra szerelhető adapter a Pack'n'Pedal család egyik legizgalmasabb tagja, hiszen kihasználhatósága a pénztárcatartótól a GoPro kameratartón át egészen a Thule kézitáska felszereléséig terjed. Ezek mellett olyan hasznos és fontos eszközöket is figyelembe vettek, mint például a lámpa vagy tablet, melyek egy-egy hosszabb túra fontos kellékei lehetnek.

A Thule kormányra szerelhető mobileszköz tartói között biztosan megtalálod a készülékedhez ideális megoldást - legyen az Apple vagy más márka.

Thule Pack n Pedal 100081 kormányra szerelhető kamera konzol
Megtakarítás 9%
4.900 Ft
Ár: 4.470 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 430 Ft
+
Biztonságosan helyezzük a kameránkat a Thule Handlebar Mount rögzítobe és örökítsünk meg minden pillanatot. Kis helyigénye miatt  lehetővé teszi a további Thule tartozékok rögzítését.
Thule Pack n Pedal 100083 kormányra szerelhető lámpatartó
Megtakarítás 5%
4.900 Ft
Ár: 4.650 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 250 Ft
+
Helyezze el a kerékpárja fényszóróját ezzel az egyszerű rögzítési rendszerrel. Egyetlen kattintással működik.
Thule Pack n Pedal 100014 mobileszköz tok (iPad, okostelefon tartó) és térképtartó kerékpárra
Megtakarítás 30%
19.100 Ft
Ár: 13.400 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 5.700 Ft
+
Stílusos és hasznos - ez a Thule P'n'P kollekciójának térképtartója, mely megtartja iPad vagy más tablet készülékét, illetve  a papírtérképet a kerékpár kormányán.
Ár: 17.120 Ft (ÁFÁ-val)
+
A Thule Pack'n'Pedal család szabadalmaztatott rendszere, mely egy multifunkcionális tartóeszközt jelent. Felhasználhatósága rendkívül sokoldalú és az Ön kényelmét szolgálja kerékpározás közben.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában