Thule MOTION tetőbox

A Thule boxok és síboxok választékában a Thule Motion rendelkezik a legnagyobb pakolhatósággal

Helyre van szüksége? A Thule tetőboxok közül a Thule Motion tetőbox család rendelkezik a legnagyobb pakolhatósággal. A Motion 200, Motion 600, Motion 800 és Motion 900 box típusok amellett, hogy minden utazó igényét kielégítik, aerodinamikailag is optimalizáltak.

https://www.youtube.com/watch?v=JnMzdc8NVcY

Nagy a család? Hosszú útra megy? A Thule MOTION tetőbox segít a csomagok kényelmes elrendezésében, ha már az autó csomagtartója tele van, hiszen jelenleg a legnagyobb hellyel rendelkező Thule tetőboxok és síboxok a Motion család tagjai közül kerülnek ki. A Thule Motion autós tetőbox segítségével egyszerűen, elegánsan és optimálisan növelheti meg autója szállítási kapacitását.

A Thule síboxoktól megszokott minőség itt is megtalálható: a tetőbox kétoldali nyitási lehetősége, mely a felszerelést is és a pakolást is kényelmesebbé teszi; vagy a központi biztonsági zárrendszer, mellyel lezárhatja szabadon hagyott tetőcsomagtartóját. A Thule Motion autós tetőboxok könnyedén, akár egyetlen kézzel, gyorsan felszerelhetőek a szabadalmazott Power-Click gyorsrögzítő rendszernek köszönhetően. Mindezek mellett a Thule Motion síboxok egy külső fogantyűt is kaptak, melyekkel könnyű a nyitás és zárás.

Mi is tehát valójában a különbség a többi Thule tetőboxhoz képest? Az aerodinamika.

Egy-egy jól megpakolt tetőcsomagtartó egy hosszabb út esetén megnövelheti a gépjármű fogyasztását. Ezen a tényen sajnos változtatni nem lehet, ámbár egy kis odafigyeléssel és átgondolt tetőbox választással ezt a fogyasztásbeli pluszt vissza lehet fogni (a tetőcsomagtartó kihasználtságának és a fogyasztás arányának függvényében). A Thule Motion autós tetőbox család esetében tehát a tágas és helytakarékos kialakítás mellett fontos szerepet kapott az aerodinamika is, mely egy hosszabb útnál a gépjármű fogyasztásbeli növekedését is csökkenti, kevesebb menetzajjal (utóbbi függ a tartórudaktól is).

A Motion tetőboxok négy kiadásban érhetők el: fényes ezüst, fényes fekete, fehér és limitált ATE (Adventure Team Edition).

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában