Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Thule HANGON és XPRESS kerékpártartó vonóhorogra

Thule HangOn 970800

Thule kerékpárszállítók vonóhorogra - minőség, megbízhatóság, kényelem

Ha Thule kerékpártartót vonóhorogra keres, akkor mi a listát a Thule HangOn (típusszámai: 972, 974 és 9708) és Thule Xpress (típusszáma: 970) kerékpárszállítókkal kezdjük. A biciklikkel együtt könnyedén ledönthetőek (csak a 972 és 9708), így az autó csomagtartójának ajtaját is ki lehet nyitni.

A Thule HANGON kerékpártartó vonóhorogra a Thule kerékpárszállítók vonóhorogra kínálatának alapmodellje, mely könnyű és biztonságos szállítási megoldást kínál akár 4 biciklinek is (csak a 9708 típus esetén, a 972 és 974 típusok három bicikli kapacitással rendelkeznek).

A Thule XPRESS kerékpártartó vonóhorogra a Thule HangOn kistestvére, alapkonstrukciója gyakorlatilag ugyanaz, de csak 2 darab kerékpár szállítására alkalmas.

A Thule kerékpárszállítók vonóhorogra puha, gumis váztartókat kaptak, melyek gondoskodnak a biztos és sérülésmentes rögzítésről. A készlet tartalmaz hevedereket és fényvisszaverőket is, hogy útközben is biztonságban tudhassa kerékpárjait.

Ha nem használja a Thule HANGON vagy Thule XPRESS kerékpárszállítókat vonóhorogra, akkor egyszerűen laposra összehajtva tárolhatja őket.

Az alábbi videóból többet is megtudhat a Thule HangOn (1. videó) és Thule Xpress (2. videó) használatáról.

A Thule kerékpártartó vonóhorogra a legjobb választás, ha fontos az ár/érték arány és kényelmes kerékpár szállítási megoldást keres.

A Thule HangOn és Thule Xpress kerékpártartók könnyen kezelhető kerékpártartók vonóhorgos gépjárművekhez. Kerékpárokkal együtt könnyedén ledönthetőek.

Thule Xpress 970 kerékpártartó vonóhorogra Megtakarítás 32%
Egy könnyen kezelhető Thule kerékpárszállító vonóhorogra, mellyel 2 kerékpár szállítható könnyedén. A tartó egy mozdulattal...
30.800 Ft Ár: 21.000 Ft (ÁFÁ-val)
Thule HangOn 9708 kerékpártartó vonóhorogra Megtakarítás 9%
Ez a Thule kerékpárszállíó vonóhorogra a Thule HangOn család legnagyobb tagja, hiszen 4 kerékpár szállítására képes. A...
52.800 Ft Ár: 48.000 Ft (ÁFÁ-val)
Thule HangOn 974 kerékpártartó vonóhorogra Megtakarítás 33%
Egy könnyen kezelhető Thule kerékpárszállító vonóhorogra, mely 3 kerékpár szállítására alkalmas vonóhoroggal rendelkező...
48.700 Ft Ár: 32.800 Ft (ÁFÁ-val)
Thule HangOn 972 kerékpártartó vonóhorogra Megtakarítás 33%
Ez a Thule kerékpárszállító vonóhorogra 3 kerékpár szállítására képes vonóhoroggal rendelkező gépjárművekhez. Biciklikkel együtt...
55.800 Ft Ár: 37.600 Ft (ÁFÁ-val)

Szolgáltatásaink Szolgáltatásaink

Terméklista szűrés Terméklista szűrés