Thule FREERIDE kerékpártartó tetőre

Thule freeride 532000 wloc black 4

Egy Thule kerékpárszállító tetőcsomagtartóra, mely minőségi és sallangmentes szállítást biztosít

Ha Thule kerékpártartó tetőcsomagtartóra az, amit keres, akkor mi a Thule FreeRide kerékpártartónál kezdjük a listát. Használata könnyű és akadálymentes, így egyszerű a biciklikkel való utazás egészen a starttól a célig.

A Thule FREERIDE kerékpártartó tetőre rögzíthető, teherbírása 17 kg kerékpáronként és a különböző kerékméretekkel is megbírkózik.

Ez a Thule kerékpárszállító tetőcsomagtartóra rögzül, így a kerékpárok az autó tetején, a tetőcsomagtartó keresztlécein állva rögzíthetők. Ezekből a Thule kerékpárszállítókból akár többet is fel lehet egymás mellé szerelni - ezt csak a tetőrudak hossza határozza meg.

A Thule kerékpártartó tetőcsomagtartóra egyszerűen felhelyezhető, a rögzítés gyakorlatilag gyerekjáték: könnyen és gyorsan, erő kifejtése nélkül megoldható.

A tetőre szerelhető kerékpártartó előnyei:

A kerékpárok nem akadályozzák a szabad kilátást

Nem akadályozza a csomagtartó ajtó nyitását

Mindenféle kerékpár vázhoz adapter nélkül használható

A kerékpártartó a keresztrudakhoz, a kerékpárok a kerékpártartóhoz zárható

Nem takarja az autó világítását

Thule kerékpártartók a következő autómárkák típusaira szerelhetőek:

Acura, Aleko, Alfa Romeo, Audi, Bmw, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dodge, Eagle, Fiat, Ford, Gaz, Geo, Gmc, Holden, Honda, Hyundai, Infiniti, Innocenti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Jmc, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Mahindra, Maruti, Mazda, Mercedes Benz, Mercury, Mg, Mini, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Opel, Perodua, Peugeot, Plymouth, Pontiac, Porsche, Premier, Proton, Puch, Renault, Rover, Saab, Samsung, Santana, Saturn, Scion, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Talbot, Tata, Tavria, Toyota, Uaz, Vauxhall, Volkswagen, Volvo, Wartburg, Zastava/yugo

Thule FreeRide 532 kerékpártartó tetőre
Megtakarítás 2%
27.500 Ft
Ár: 26.900 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 600 Ft
+
Ha Thule kerékpárszállítót tetőcsomagtartóra keres, akkor jó helyen jár. A Thule FreeRide egy közkedvelt kerékpártartó tetőcsomagtartóra, mely már számtalan családnak szerzett örömöt minőségi és tartós megoldásaival.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában