Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja

Thule FREERIDE kerékpártartó tetőre

Thule freeride 532000 wloc black 4

Egy Thule kerékpárszállító tetőcsomagtartóra, mely minőségi és sallangmentes szállítást biztosít

Ha Thule kerékpártartó tetőcsomagtartóra az, amit keres, akkor mi a Thule FreeRide kerékpártartónál kezdjük a listát. Használata könnyű és akadálymentes, így egyszerű a biciklikkel való utazás egészen a starttól a célig.

A Thule FREERIDE kerékpártartó tetőre rögzíthető, teherbírása 17 kg kerékpáronként és a különböző kerékméretekkel is megbírkózik.

Ez a Thule kerékpárszállító tetőcsomagtartóra rögzül, így a kerékpárok az autó tetején, a tetőcsomagtartó keresztlécein állva rögzíthetők. Ezekből a Thule kerékpárszállítókból akár többet is fel lehet egymás mellé szerelni - ezt csak a tetőrudak hossza határozza meg.

A Thule kerékpártartó tetőcsomagtartóra egyszerűen felhelyezhető, a rögzítés gyakorlatilag gyerekjáték: könnyen és gyorsan, erő kifejtése nélkül megoldható.

A tetőre szerelhető kerékpártartó előnyei:

A kerékpárok nem akadályozzák a szabad kilátást

Nem akadályozza a csomagtartó ajtó nyitását

Mindenféle kerékpár vázhoz adapter nélkül használható

A kerékpártartó a keresztrudakhoz, a kerékpárok a kerékpártartóhoz zárható

Nem takarja az autó világítását

Thule kerékpártartók a következő autómárkák típusaira szerelhetőek:

Acura, Aleko, Alfa Romeo, Audi, Bmw, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dodge, Eagle, Fiat, Ford, Gaz, Geo, Gmc, Holden, Honda, Hyundai, Infiniti, Innocenti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Jmc, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Mahindra, Maruti, Mazda, Mercedes Benz, Mercury, Mg, Mini, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Opel, Perodua, Peugeot, Plymouth, Pontiac, Porsche, Premier, Proton, Puch, Renault, Rover, Saab, Samsung, Santana, Saturn, Scion, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Talbot, Tata, Tavria, Toyota, Uaz, Vauxhall, Volkswagen, Volvo, Wartburg, Zastava/yugo

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Katalógusok Katalógusok

Legutóbb megtekintett termékek Legutóbb megtekintett termékek