Thule EURORIDE kerékpártartó vonóhorogra

Thule euroride 941000 p 4

Thule Euroride kerékpárszállítók vonóhorogra - minőség, megbízhatóság, kényelem

A Thule Euroride egy, már rendszeres használatra felkészített Thule kerékpártartó vonóhorogra. A még alacsonyabb árszint, a kompakt méret, a billenthetőség, a stabilitás, a stílusos forma és kényelmes funkciók teszik méltán közkedveltté. A Thule Euroride már elfogadható kényelmet biztosít gyakori használat esetén.

A Thule EURORIDE kerékpártartó vonóhorogra történő fel- és leszerelése rendkívül egyszerű: a gyorsrögzítőkarral a tartó mindössze pár mozdulattal húzható meg minimális erőkifejtéssel.

Ha a kerékpárokat már felhelyezte, de szeretne hozzáférni a csomagtérhez, akkor sem kell aggódnia, hiszen ez a Thule kerékpártartó a vonóhorgon kézzel dönthető.

Puha pántos, állítható keréktartókkal látták el, hogy a felnik biztosan és sérülésmentesen legyenek rögzítve.

A Thule EuroRide kerékpártartó a vonóhoroghoz zárható, a kerékpárok pedig a kiegészítő Thule 526 zárható gombbal rögzíthetők.

Ezen Thule kerékpárszállítók vonóhorogra két kivitelben kaphatók: a 941-es maximum 2 darab, a 943-as maximum 3 darab kerékpárt képes szállítani.

A Thule kerékpárszállítók által garantált minőség és kényelmi funkciók a Thule EuroRide esetén is adottak, de ha ezeken felül fontos Önnek az ár/érték arány, akkor jobbat mi sem tudnánk ajánlani.

A lenti videóból többet is megtudhat a Thule EuroRide kerékpártartó használatáról.

Thule EuroRide 943 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 17%
165.100 Ft
Ár: 137.100 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 28.000 Ft
+
A Thule EuroRide kerékpártartót vonóhorogra azoknak ajánljuk, akik szeretnék kombinálni a biztonságos, egyszerű szállítást és a legújabb tervezést. Ez a Thule kerékpárszállító vonóhorogra 3  kerékpár szállításához alkalmas , max. terhelhetősége 45 kg.
Thule EuroRide 941 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 17%
134.400 Ft
Ár: 111.600 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 22.800 Ft
+
A Thule EuroRide kerékpártartót vonóhorogra azoknak ajánljuk, akik szeretnék kombinálni a biztonságos, egyszerű szállítást és a legújabb tervezést. Ez a Thule kerékpárszállító vonóhorogra  2 kerékpár szállításához alkalmas , max. terhelhetősége 36 kg.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában