Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja

Thule EASYFOLD kerékpártartó vonóhorogra

Thule EasyFold 931014 931021 932014

Thule Easyfold kerékpárszállító vonóhorogra - kompakt kényelem, stílusos minőség

Ez a Thule vonóhorgos kerékpártartó több szempontból is a legkényelmesebb kerékpárszállító akár nehéz elektromos kerékpárokhoz is. A Thule EasyFold a kis méretre összehajtott állapotából egyszerűen, két lépésben felszerelhető: csak fel kell helyezni a vonóhorogra, majd kihajtani és másodpercek alatt használatra kész.

A Thule EASYFOLD kerékpártartó vonóhorogra a legkényelmesebb Thule kerékpárszállító, mely minden típusú kerékpárhoz használható. Ha számít a méret, akkor a Thule EasyFold összecsukható kerékpártartó a legjobb választás, mert számos tárolási lehetőségnek eleget tesz.

Ez a Thule kerékpártartó vonóhorogra nagy teherbíró képességű: 2 darab elektromos vagy masszív vázú, összeteleszkópos kerékpár szállítására is alkalmas. A biciklik közti távolság megnövelt, így nagyobb a kerékpárok közti térköz is.

A Thule EasyFold kerékpártartó vonóhorogra kényelmesen lebillenthető egy pedál segítségével, így a csomagtartó tartalma is elérhető, mivel kinyílik mögötte a hátsó csomagtérajtó - még felhelyezett kerékpárok esetén is. A felhelyezéshez minimális erő szükséges az állítható mikroszabályzó miatt. A nagy váztartó karok (22-80 mm vázméretig) levehetőek, így egyszerűbb a kerékpárt felhelyezni a tartóra. Ezek után a kerekeket racsnival ellátott hosszú kerékrögzítő pántokkal lehet rögzíteni. A kerékpártartó a vonóhoroghoz, a kerékpár pedig a tartóhoz zárható.

Ami pedig a Thule kerékpárszállítók vonóhorogra szerelhető típusai közül kiemeli a Thule EasyFold kerékpártartót, az a kompakt praktikussága, hiszen összecsukott állapotban a kerékpártartót a hordozófogantyú segítségével mozgathatjuk.

A bicikliszállító 7 pólusú (THU 932) vagy 13 pólusú (THU 931) csatlakozóval szerelt, így az utóbbi esetében a tolató és a hátsó ködlámpa is világít a tartón.

A lenti videóból többet is megtudhat a Thule EasyFold kerékpártartó vonóhorogra használatáról.

Thule EasyFold XT 934 kerékpártartó vonóhorogra_0 Megtakarítás 34%
Egy Thule kerékpárszállító vonóhorogra, mely utazótáska méretűre hajtható össze és kényelmesen tárolható. A Thule EasyFold XT...
339.400 Ft Ár: 223.900 Ft
Thule EasyFold XT 933 kerékpártartó vonóhorogra_0 Megtakarítás 36%
Egy Thule kerékpárszállító vonóhorogra, mely utazótáska méretűre hajtható össze és kényelmesen tárolható. A Thule EasyFold XT...
298.000 Ft Ár: 189.900 Ft

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Katalógusok Katalógusok