Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja

Pro-User DIAMANT kerékpártartó vonóhorogra

Prouser Diamant kerekpartarto

ProUser DIAMANT kerékpárszállítók vonóhorogra - profiknak tervezve


A ProUser kerékpártartó vonóhorogra szerelhető változatai közül a ProUser Diamant család rendelkezik a legtöbb taggal, így nem kell nagyképűség ahhoz, hogy azt mondjuk: a ProUser Diamant vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítók valóban olyanok, amilyenre csak szüksége lehet.

A holland ProUser mérnökei biztosra mentek és megalkották azokat a ProUser kerékpárszállítókat, melyek minden igényt kielégítenek. A ProUser DIAMANT kerékpártartó családban megtalálható összehajtható, ezüst vagy fekete színű és 2 vagy 3 kerékpár szállításához alkalmas biciklitartó.

Emellett számos extrával rendelkezik a ProUser Diamant kerékpártartó, mint például a lebillenthetőség és összehajthatóság. Utóbbi funkciót egy ajándék táska is támogatja, hogy a tárolás vagy szállítás szintén gondtalan legyen.

Pro-User Diamant SG3 kerékpártartó vonóhorogra Megtakarítás 4%
Ha ProUser kerékpárszállítót vonóhorogra keres, akkor a ProUser Diamant kerékpártartók között nagy eséllyel megtalálja az Önnek...
189.900 Ft Ár: 182.900 Ft (ÁFÁ-val)
Pro-User Diamant kerékpártartó vonóhorogra Megtakarítás 4%
Ez a klasszikus kinézetű, tartós ProUser kerékpárszállító a vonóhorogra könnyedén szerelhető, majd használat után összecsukható és...
129.900 Ft Ár: 124.900 Ft (ÁFÁ-val)

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Katalógusok Katalógusok