Pro-User DIAMANT kerékpártartó vonóhorogra

Prouser Diamant kerekpartarto

ProUser DIAMANT kerékpárszállítók vonóhorogra - profiknak tervezve


A ProUser kerékpártartó vonóhorogra szerelhető változatai közül a ProUser Diamant család rendelkezik a legtöbb taggal, így nem kell nagyképűség ahhoz, hogy azt mondjuk: a ProUser Diamant vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítók valóban olyanok, amilyenre csak szüksége lehet.

A holland ProUser mérnökei biztosra mentek és megalkották azokat a ProUser kerékpárszállítókat, melyek minden igényt kielégítenek. A ProUser DIAMANT kerékpártartó családban megtalálható összehajtható, ezüst vagy fekete színű és 2 vagy 3 kerékpár szállításához alkalmas biciklitartó.

Emellett számos extrával rendelkezik a ProUser Diamant kerékpártartó, mint például a lebillenthetőség és összehajthatóság. Utóbbi funkciót egy ajándék táska is támogatja, hogy a tárolás vagy szállítás szintén gondtalan legyen.

Pro-User Diamant SG3 91735 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 4%
189.900 Ft
Ár: 182.900 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 7.000 Ft
+
A ProUser Diamant SG3 kerékpártartó három kerékpár szállítására alkalmas, akár kicsomagolás után már felszerelhető mivel, hogy nem igényel összeszerelést a termék. A kerékpártató dönthető, így a csomagtartó is elérhető akár felszerelt biciklikkel is.
Pro-User Diamant SG2 91734 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 10%
149.900 Ft
Ár: 134.910 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 14.990 Ft
+
A ProUser Diamant SG2 kerékpártartó két kerékpár szállítására alkalmas, akár kicsomagolás után már felszerelhető mivel, hogy nem igényel összeszerelést a termék. A kerékpártató dönthető, így a csomagtartó is elérhető akár felszerelt biciklikkel is.
ProUser Diamant BikeLift 91732 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 14%
348.000 Ft
Ár: 299.900 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 48.100 Ft
+
A lehető legjobb választás, ha olyan kerékpárszállítót keres ami: praktikus, Easy fix, emelőrendszeres, könnyen felhelyezhető, és még összecsukható is, akkor a Diamant Bikelift a legjobb döntés.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában