Atera GIRO AF kerékpártartó tetőre

Atera giro af mtb

Egy Atera kerékpárszállító tetőcsomagtartóra a német minőség és precizitás jegyében

Ez az Atera kerékpártartó tetőcsomagtartóra egy különleges kerékpárszállító, mert a rögzítőkar automatikusan beállítja magát a váz méretéhez. Így a kerékpárok felhelyezése gyors és egyszerű, minimális energia és idő szükséges hozzá.

Az Atera GIRO AF kerékpártartó tetőre rendelkezik minden olyan funkcióval, ami egy tetőre szerelhető kerékpárszállítótól elvárható. Ilyen például a lopásvédelem, gyors felszerelés, City Crash és TÜV tanúsítványok - a kényelmi funkciókat nem is említve.

Mik is ezek a kényelmi funkciók az Atera kerékpárszállító tetőcsomagtartóra szerelhető változatát illetően? A bevezetőben már szó volt az önmagát beállító tartórúdról, a tetőcsomagtartó rudak kiviteléről azonban nem: az Atera Giro AF kerékpártartó tetőre keskenyebb, így jobban kihasználhatóbb a tetőn lévő hely, hiszen így akár több kerékpárszállító is ráfér a kocsira. Továbbá a szerelési oldal könnyen változtatható, így nem kell mindig igazodni a kocsi egy adott oldalához fel- és leszerelésnél.

A kerékpárt a váznál lehet rögzíteni és zárni a tartóhoz. Az új rögzítőrendszernek köszönhetően a biztonság, kényelem és könnyű használat garantált.

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában