Thule EXCELLENCE tetőbox

Thule excellence xt 611907 titan kocsin

Bemutatkozik a Thule boxok és síboxok csúcsmodellje a Thule Excellence

A Thule tetőboxok zászlóshajója a Thule Excellence, melynek egyedi megjelenése biztonságos és praktikus belső teret takar. Mint ahogy azt a neve is elárulja: a Thule Excellence autós tetőbox minden részletében kiváló.

 

A Thule EXCELLENCE tetőbox kiváló választás azok számára, akiknek fontos a design és az előkelő megjelenés, mely kompromisszumok nélküli kényelemmel jár együtt.

Innovatív és látványos - aerodinamikai fejlesztéseknek köszönhetően ez a Thule tetőbox diffúzor technológiát és légterelőket kapott, hogy még kisebb legyen a légellenállás és a menet közbeni zaj. Az egyedi formatervezés magáért beszél, elég csak ránézni a tetőboxra, mely két variációban igazodik autója szín- és formavilágához: fényes fekete metálfényű titán kereszttel, vagy fényes titán fényes fekete kereszttel. A kéttónusú megjelenés exkluzív külsőt kölcsönöz autójának.

Praktikus és biztonságos - a Thule síboxoktól megszokott gyors, egykezes fel- és leszerelhetőség mellett a Thule Excellence tetőboxok szintén rendelkeznek központilag zárható rendszerrel, így sílécei vagy csomagjai nem csak az autós tetőbox belsejében vannak biztonságban, hanem a nyílt utcán is.

Csúszásmentes szőnyeg gondoskodik az Excellence Thule tetőboxok belsejében a snowboardok, sílécek, táskák, vagy egyéb tárgyak biztonságáról. Így nem kell aggódni a kanyargós vagy rosszabb minőségű rázós utakon sem csomagjai épségéért.

Kényelem és minőség - a Thule Excellence csomagtartó box az autó mindkét oldalról nyitható és két fogantyút is kapott, melyek kívül és belül egyaránt megtalálhatók. Így a nyitás és zárás rendkívül kényelmes. A Thule Excellence XT tetőbox emellett belső világítással is rendelkezik, hogy még sötétben is magabiztosan megtalálja azt, amire szüksége van.

Ez a lenyűgöző formájú autós tetőbox 470 liter extra csomagteret biztosít és emellett az egyik legáramvonalasabb, leghalkabb Thule tetőbox.

Legyen szó aktív használatról vagy a Thule síbox garázsban való tárolásáról, Önnek nincs miért aggódnia. A termékhez 5 év garancia és fedéltakaró jár, így a minőség a Thule Excellence tetőbox esetében a gyártó által garantált.

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában