Sportszemüveg - 3. oldal

A BBB kerékpáros szemüvegeinek evolúciója folytatódik. Nem csoda, hiszen a BBB-nél erre külön figyelmet fordítanak az ár/érték arány szem előtt tartásával. Így büszkén jelenthetjük be mi is, hogy a Herbály Autó termékkínálatában a professzionális BBB sportszemüvegek is megtalálhatók.

Amit a BBB kerékpáros szemüvegeiről alapvetően tudni illik:

Grilamid keretek: a BBB kerékpáros szemüvegek keretei olyan műanyagból készülnek, melyeket akár meg is csavarhatsz anélkül, hogy eltörnének. Ez teszi rendkívül masszívvá a sportszemüvegeket, hogy számtalan kalandban társaid lehessenek hosszú évekig.

Változatos lencsék - a színre változótól kezdve a törhetetlen polikarbonáton át a több rétegűig megtalálod a neked leginkább megfelelő kivitelt.

  • MLC - vagyis Multi Layer Coating, tehát a kerékpár szemüveg lencsék több rétegből tevődnek össze. Bármilyen fényviszonyról is legyen szó, az MLC lencsék mindig tökéletes látási viszonyokat biztosítanak. Emellett az összes MLC-s BBB sportszemüveg mellé extra lencsék járnak, melyeket könnyedén lecserélhetsz.
  • PH - vagy photochromatic lencsék, melyek lényege a színárnyalat automatikus változtatása a fényviszonyokhoz mérten. Így nem kell lencsét cserélned, ha elmegy a nap, vagy hirtelen előjön, hiszen napszemüveged megoldja ezt helyetted.
  • Smoke - vagyis a "standard BBB minőség", mely sötét színű polarizált lencsét jelent. A legtöbb Smoke lencsés sportszemüveghez járnak extra lencsék is.
  • PZ - magyarul polarizált lencse. Egy ragyogó napon jobb választást nem is tudnánk mutatni. Védi szemed a visszatükröződő fényektől is.

Minden szemüveg mellé ajándék törlőkendő jár, majdnem mindegyikhez pedig egy keményborítású védőtokot is találsz a csomagolásban.

Könnyedén állítható orrtalpacskák a teljes kényelemért.

...és végül, de nem utolsó sorban a 100%-os UV védelem, bármelyik sportszemüveg modellről is legyen szó.

Ha pedig kerékpáros szemüveged hosszú távra tervezed, ajánljuk figyelmedbe a "Select Giftbox" és "Adapt Giftbox" szetteket, hogy napszemüveged mindig igazodhasson stílusodhoz, kerékpárodhoz és a fényviszonyokhoz.

BBB Impress Small BSG-48 kerékpáros szemüveg Megtakarítás 9%
BBB Impress Small BSG-48 kerékpáros szemüveg Speciális szemüveg modell kisebb fejformákhoz tervezve
12.090 Ft Ár: 10.990 Ft (ÁFÁ-val)
BBB Impress Reader BSG-49 kerékpáros szemüveg Megtakarítás 9%
BBB Impress Reader BSG-49 kerékpáros szemüveg Speciális, cserélhető polikarbonát lencsés sportszemüveg, olvasó felülettel
10.990 Ft Ár: 9.990 Ft (ÁFÁ-val)
BBB Impress Reader BSG-59 kerékpáros szemüveg Megtakarítás 9%
BBB Impress Reader BSG-59 kerékpáros szemüveg Speciális, cserélhető polikarbonát lencsés sportszemüveg, olvasó felülettel
28.220 Ft Ár: 25.650 Ft (ÁFÁ-val)
BBB Impulse BSG-52 kerékpáros szemüveg Megtakarítás 9%
BBB Impulse BSG-52 kerékpáros szemüveg Quick-snap rendszer, a gyors és könnyű lencsecseréért
36.370 Ft Ár: 33.060 Ft (ÁFÁ-val)
BBB Kids BSG-54 kerékpáros szemüveg Megtakarítás 9%
BBB Kids BSG-54 kerékpáros szemüveg Speciálisan gyermekeknek készült napszemüveg, pici arcocskákhoz
7.140 Ft Ár: 6.490 Ft (ÁFÁ-val)
BBB Summit BSG-52 kerékpáros szemüvegszett kompletten Megtakarítás 9%
BBB Summit BSG-52 kerékpáros szemüvegszett kompletten Válassz a stílusodnak megfelelően! A cserélhető lencséknek és szárvégeknek...
55.820 Ft Ár: 50.740 Ft (ÁFÁ-val)

Szolgáltatásaink Szolgáltatásaink

Terméklista szűrés Terméklista szűrés