Thule RIDEON kerékpártartó vonóhorogra

Thule RideOn 950200

Thule Rideon kerékpárszállítók vonóhorogra - minőség, megbízhatóság, kényelem

A Thule RideOn olyan Thule kerékpártartó vonóhorogra, mely könnyedén felszerelhető és maximálisan praktikus alkalmi használat esetén, hiszen dönthető a már felhelyezett kerékpárokkal is. Maximum 3 biciklit lehet vele szállítani. Alkalmi használathoz ajánljuk.

A Thule RideOn kerékpártartó vonóhorogra könnyedén és biztonságosan rögzíthető az ISO által jóváhagyott vonóhorog-csatlakozásnak köszönhetően - függetlenül a vonóhorog típusától.

Ennél a Thule kerékpártartónál vonóhorogra a biciklik rögzítéséről puha pántok gondoskodnak, melyek karcmentesen és biztonságosan fogják kerékpárjait.

A biztonság érdekében a Thule kerékpárszállítók vonóhorogra saját lámpákkal és rendszámtartóval rendelkeznek.

Thule RideOn 9503 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 17%
115.200 Ft
Ár: 95.600 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 19.600 Ft
+
Ez a Thule kerékpárszállító vonóhorogra egy dönthető kerékpártartó, így a kocsi csomagteréhez még rögzített biciklikkel is hozzá lehet férni. A Thule RideOn 9503 kerékpártartó vonóhorogra 3 bicikli szállítására alkalmas, teherbírása maximum 45 kg.
Thule RideOn 9502 kerékpártartó vonóhorogra
Megtakarítás 17%
102.000 Ft
Ár: 84.700 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 17.300 Ft
+
Ez a Thule kerékpárszállító vonóhorogra egy dönthető kerékpártartó, így a kocsi csomagteréhez még rögzített biciklikkel is hozzá lehet férni. A Thule RideOn 9502 kerékpártartó vonóhorogra 2 bicikli szállítására alkalmas, teherbírása maximum 30 kg.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában