XBLITZ Trust autós kamera

Kompakt méretű HD-s autós kamera, superkondenzátorral.
Listaár: 31.990 Ft
Ár: 29.990 Ft
Megtakarítás: 2.000 Ft (6%)
3-nál kevesebb db
+
Kiszállítás
Fizetési lehetőségek
Előnyeink
  • Gyártói garancia
  • 25 év tapasztalat
  • Óriási raktárkészlet
  • Budapesten 2 bemutatóterem
  • Ingyenes szaktanácsadás
  • Közvetlen a gyártótól
XBLITZ_TRUST

Az Xblitz Trust egy professzionális videofelvevő, amely rögzíti az utazás minden részletét. Ütközés esetén, mind vezetéskor, mind pedig az autó parkolásakor segít meghatározni az elkövető személyét, és bizonyítékokat szolgáltat a rendőrség számára. Nem számít, ha munkába, hazafelé vagy nyaralni megy - baleset bármikor történhet Önnel.

 

KÉNYELEM

Az Xblitz Trust kamera ízléses, stílusos kialakítású. Műanyag háza exkluzív megjelenésű, rendkívül szilárd és védi az elektronikát a kamera belsejében. Az eszköz kicsi és könnyen illeszkedik a kézbe vagy a zsebbe, így könnyen magával viheti mindenhová. A nagyméretű, kényelmes funkciógombok segítséget nyújtanak a készülék intuitív menüjében történő hatékony navigáláshoz. 

A Trust autós kamerát szokásos mini-USB kábel táplálja, így nem kell attól tartania, hogy a kábel elvesztése azt jelenti, hogy újból egyedi, ritka kábeleket kell vásárolnia. Az eszköz összeszerelése, rögzítése rendkívül egyszerű, így fényképezőgép könnyen leszerelhető és szükség esetén magával vihető. Az Xblitz Trust autóskamera HDMI porttal is rendelkezik, így csatlakoztathatja azt TV-hez vagy monitorhoz, és bármelyik rögzített filmet közvetlenül a nagy képernyőn lejátszhatja.

OPTIKA

A Trust autós kamera 1080p felbontással rögzíti a képet, amelynek köszönhetően a felvételen könnyen leolvashatja például a felvételen látható autók rendszámát, vagy más részleteket, amelyek érdeklik. A 6G-s lencsének köszönhetően a felvételi kép nagyon tiszta, és a 170 fokos látószög biztosítja, hogy semmi ne kerüljön el a kamera lencséjéből. A WDR funkciónak köszönhetően - a széles dinamikus tartományban rögzített jelenetek tiszták és részletesek még gyenge fényviszonyok között is, így biztos lehet benne, hogy a fontos részletek éjjel sem kerülik el a kamera figyelmét. 

Az Xblitz Trust autós kamera segítségével vigyázhat saját és szeretteinek biztonságára.

MEMÓRIA

Az Xblitz Trust autós kamera microSD memóriakártyákat használ, így akár órákon keresztül is képes 1080p felvételt készíteni. Amikor a hely elfogy, a hurok rögzítésének köszönhetően a kamera automatikusan felülírja a legrégebbi fájlokat új fájlokkal, így nem kell aggódnia a fennmaradó memória hely miatt. Nem kell attól tartania, hogy ezért a készülék felülír minden fontos felvételt - a G-Sensor funkció megvédi a legújabb felvételt a felülírástól, amikor hirtelen fékezést vagy ütést észlel. Így biztos lehet abban, hogy a Trust rögzíti az útvonal legfontosabb eseményeit anélkül, hogy csökkentené a használati kényelmet.

VÉDELEM

Az Xblitz Trust autós kamera a járművet akkor is biztonságban tartja, ha parkolóban hagyja. A parkolási módnak köszönhetően a készülék automatikusan elkezdi a felvételt, amikor hirtelen ütést érzékel. Ezen kívül a mozgásérzékelő funkció segítségével rögzíti a kamera előtti eseményeket, ha mozgást észlel. Autója biztonságát az Xblitz Trust autós kamera mindig garantálja.

HANG

Az Xblitz Trust autós kamera beépített mikrofonnal rendelkezik, amelynek köszönhetően az autó belsejében hangot rögzíthet videofelvétellel, így saját kommentárokkal láthatja el a felvételt. Ez az opció a menüből kikapcsolható. A készülék hangszórójának köszönhetően hanggal lejátszhatja a rögzített eseményeket. 

SUPER CHARGE

A Trust kamera különlegessége, h saját akkumulátorral rendelkezik, amit szuperkondenzátorok miatt gyorsabban fel lehet tölteni, mint más akkumulátoros eszközt.

 

 

Az Xblitz Trust videofelvevő tökéletes lesz mind a városi utcákon, mind pedig a civilizációtól távol tartó hosszú nyaralás során. Időjárási viszonyoktól és útviszonyoktól függetlenül ez, a láthatatlan, de nagyon erős eszköz biztosítja az Ön, szeretteinek és az autójának biztonságát. Az Xblitz Trust folyamatosan védi Önt éjjel-nappal, vezetés közben és parkolás közben.

Általános tulajdonságok
Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
Trust
Súly :
0.5 kg
Szín tulajdonságok
Szín :
Fekete/Ezüst
Speciális tulajdonságok
Beépített hangszóró :
Van
Bővíthetőség :
MicroSD (128 GB-ig)
Fájlformátum :
.mp4
G Szenzor :
Van
Hangfelvétel :
Van
Kijelző :
1.5"
Látószög :
170°
Maximális felbontás :
1080p Full HD

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
  • Hasonló
  • Legnépszerűbb
  • Utoljára megtekintett