XBLITZ G450 autós telefontartó

Autós telefontartó , amely a gravitációnak köszönhetően a tartja helyén a készüléket. Helyezze rá a telefont a kijelölt helyre, és a saját súlya húzza be a rögzítő szárnyakat, miközben a készüléket a helyén tartja.
Listaár: 7.990 Ft
Ár: 5.990 Ft
Megtakarítás: 2.000 Ft (25%)
Rendelhető
+
Kiszállítás
Fizetési lehetőségek
Előnyeink
  • Gyártói garancia
  • 25 év tapasztalat
  • Óriási raktárkészlet
  • Budapesten 2 bemutatóterem
  • Ingyenes szaktanácsadás
  • Közvetlen a gyártótól
XBLITZ_G450

XBLITZ G450 autós telefontartó

Az Xblitz G450 egy gravitációs autós telefontartó, amely automatikusan alkalmazkodik bármilyen eszköz alakjához. A tartót kiváló minőségű anyagok és gyönyörű kivitel jellemzi. A metálvörös fémperem tökéletesen illeszkedik a készülék mélyfekete burkolatához.

Az Xblitz G450 közvetlenül az autó szellőzőrácsára van felszerelve. A speciális szorító lehetővé teszi az eszköz használatát, függetlenül attól, hogy a szellőzőnyílók hol helyezkednek el.

A telefonját a saját súlya tartja a helyén.  A telefontartó egy kézzel is kezelhető, ami jelentősen javítja a vezetés közbeni biztonságot.

A tartó szorítóbilincsének kétlépcsős rögzítő rendszere van, amely lehetővé teszi a készülék beállítását a legtöbb személygépkocsiban és teherautóban alkalmazott szellőzőnyíláshoz. 

Az Xblitz G450 egy olyan autós telefontartó, amely a gravitációnak köszönhetően tartja a helyén a készüléket. Helyezze rá a telefont a kijelölt helyre, és a saját súlya meghúzza a rögzítő szárnyakat, miközben a készüléket a helyén tartja. A tartóból való kihúzáshoz csak emelje fel a telefont és a szárnyak meglazulnak. Ennek a megoldásnak köszönhetően a telefon stabilan a helyén marad és egyszerre könnyen elérhetővé is válik. Ezen túlmenően az Xblitz G450 gravitációs fogantyú könnyen kezelhető egy kézzel, így a másik kezét mindig a kormánykeréken tarthatja. Mi törődünk a közúti biztonsággal.

Az Xblitz G450 gravitációs autós telefontartó két tartóbeállításnak köszönhetően belefér minden szellőzőrácsba. A készülék szilárdan a rögzítési helyhez is tart, még egyenetlen utakon is. A rögzítő szárnyak gumi bélése biztosítja, hogy a telefon nem karcolódik meg a gravitációs fogantyúval, még akkor sem, ha rázós úton halad.

Általános tulajdonságok
Garancia :
2 év
Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
G450
Súly :
0,2 kg
Szín tulajdonságok
Szín :
Fekete
Speciális tulajdonságok
Szerelhetőség :
Szellőzőrácsra

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is