XBLITZ G150 mágneses autós telefontartó

Mágneses telefontartó a szellőzőrácshoz csatlakoztatva. Kicsi és kényelmes tartó az autójába.
Listaár: 4.990 Ft
Ár: 4.490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft (10%)
Rendelhető
+
Kiszállítás
Fizetési lehetőségek
Előnyeink
  • Gyártói garancia
  • 25 év tapasztalat
  • Óriási raktárkészlet
  • Budapesten 2 bemutatóterem
  • Ingyenes szaktanácsadás
  • Közvetlen a gyártótól
XBLITZ_G150

XBLITZ G150 mágneses autós telefontartó

Az autó szellőzőnyílásán lévő tartónak gumi párnája van, amely lehetővé teszi a készülék helyben maradását, még akkor is, ha erős vibrációnak van kitéve. Biztos lehet abban, hogy telefonja nem esik le vezetés közben.

Az Xblitz G150 egy kompakt, mágneses tartó okostelefonokra, amelyet úgy terveztek, hogy mindig a helyén maradjon. Mattfekete burkolat és fényes, fém részletek minden autóba illeszkednek.

Az Xblitz G150 egy mágneses autótelefon-tartó, amely minden autóba belefér. Az autó szellőzőrácsára van felszerelve egy speciális klipsszel, amely lehetővé teszi az eszköz számára a legtöbb szellőzőnyílásra történő felszerelést. Az Xblitz G150 mágnesekkel tartja a telefonját a helyén. A készlet fémlemezeket tartalmaz, amelyek közül az egyiket rögzítés előtt helyezze be a telefon tokjába. A mágnesek ereje révén az okostelefon a helyén marad, még egyenetlen utakon is. Annak a ténynek köszönhetően, hogy telefonját nem tartja semmilyen műanyag alkatrész, szabadon elforgathatja. Ez nagyon hasznos, ha telefonja például műholdas navigációs eszközként szolgál Önnek.

Az Xblitz G150 mágneses autótelefon-tartó kiváló minőségű, elegáns műanyagból készül és fémfelülettel rendelkezik. A speciális gumi védelemnek köszönhetően a tartó nem karcolódik az autó szellőzőrácsával szemben.

Az Xblitz G150 tökéletes megoldás mindenkinek, akinek nincs telefontartója az autójában. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez az eszköz bármilyen autóba telepíthető, és bármilyen okostelefont meg tud tartani.

Általános tulajdonságok
Garancia :
2 év
Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
G150
Súly :
0,2 kg
Szín tulajdonságok
Szín :
Fekete
Méret tulajdonságok
Külső méret :
64 x 38 x 42 mm
Speciális tulajdonságok
Szerelhetőség :
Szellőzőrácsra

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is