Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja

Thule Perspektiv TPBP-101 fotós hátizsák

A Thule Perspektiv család nagyobbik hátizsákja az igazi fényképész-kalandoroknak készült. A túlélés törvényeihez is igazodva képes minden fotós igényét kiszolgálni a legmagasabb fokon.

Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
THU_TPBP-101
Nincs készleten

A Thule Perspektiv TPBP-101 hátizsák belsejét Ön rendezheti be igényei szerint, ebben a tépőzárakkal variálható elválasztók segédkéznek. Ha pedig minden lencsének és objektívnek helyet talált, akkor akár az egész tartóegységet kiveheti és így a táskában marad hely másnak is.

Törékeny értékeit a Thule által kifejlesztett SafeZone zsebbe rejtheti, ahol sem hő, sem külső behatások nem tehetnek kárt tárgyaiban. Emellett az egész táska vízálló anyagból készült, sőt, egy komolyabb viharban az egész hátizsákot becsomagolhatja a külön erre a célre készült esőkabátba.

Ez a Thule Perspektiv táska még rendkívül megpakolt állapotban sem fogja Önt lefárasztani - erről a lélegző váll- és derékpántok gondoskodnak.

Legyen szó természetfotózásról vagy stúdiómunkáról, a Thule Perspektiv TPDP-102 mindig 100%-os teljesítményt nyújtva fogja Önt kísérni útján.

 

 

Általános tulajdonságok

Garancia :
2 év
Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
Perspektiv
Súly :
2 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Méret tulajdonságok

Laptop rekesz méret :
36.4 x 24.9 x 2.4 cm
Szállítási kapacitás :
2 kamera + tartozékok
Űrtartalom :
41 l

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Vízálló, Nylon

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Hasonló termékek