Thule Evo 7104 csomagtartó talp

Thule Evo Raised Rail zárható, univerzális lábkészlet tetőkorlátos autókhoz, nyomatékkulccsal
Megtakarítás 5%
Listaár: 43.000 Ft
Ár: 40.900 Ft
Megtakarítás: 2.100 Ft (5%)
3-nál több db
+
Kiszállítás
Fizetési lehetőségek
Előnyeink
 • Gyártói garancia
 • 25 év tapasztalat
 • Óriási raktárkészlet
 • Budapesten 2 bemutatóterem
 • Ingyenes szaktanácsadás
 • Közvetlen a gyártótól
THU_710400

Thule rapid rendszerű tetőkorlátos talpak

Amikor autótetőn használható szállítási módot választ, mindig kezdje a tetőcsomagtartóval. A világon a Thule vezető gyártó a személyautókra szerelhető csomagtartók tekintetében, nem létezik jobb megoldás. Ha már felszerelte autójára az alap csomagtartót, az már egyszerűen kiegészíthető a kívánt szállítási mód tartozékával és elegánsan, biztonságosan szállíthatja csomagjait.

A Thule 7104 talp-készlet tetőkorláttal rendelkező autókhoz való Thule tetőcsomagtartó-talp garnitúra. A Thule 7104 Rapid rendszerű tetőcsomagtartó talpszett önmagában nem, csak az autóspecifikus szerelő készletek (KIT) és a megfelelő hosszúságú Thule rudak segítségével illeszkedik az adott autótípusokhoz. A csomagtartó rendszer a Thule zár-készlet segítségével (a csomag része) az autóhoz zárható. Felszerelése csupán néhány percig tart. Nincs szükség pótszerszámokra, minden szerelő eszköz a csomagtartóba integrált.A Thule 7104 rapid rendszerű csomagtartó talp-készlethez szükséges további elemek:

A csomag nem tartalmazza a keresztrudakat és az autótípus-specifikus szerelő készletet (KIT). Ezeket a tartozékotkat az adott autó típushoz weboldalunk csomagtartó keresőjének segítségével listázhatja!Thule keresztrudak:

 • A Thule 7104 talpkészlet szerelhető a Thule kínálatában megtalálható legtöbb keresztrúd változattal. Ezek a SquareBar, WingBar (WingBar Edge -el nem!), SlideBar, és ProfessionalBar. Minden változat több hosszúságban kapható, a konkrét autótípus határozza meg a szükséges hosszúságot.

  Autója típusához megfelelő hosszúságú rúd kiválasztásához kérjük, használja a keresőt!


Thule autóspecifikus csomagtartó szerelő készlet (KIT):

 • Fontos eleme a tetőkorlátos Thule 7104 tetőcsomagtartó talpaknak az autóspecifikus szerelőkészlet (KIT). A Thule 7104 szerelő készletek a folyamatos fejlesztések révén mindig minden új gépkocsihoz elérhetőek.

  Autója típusához megfelelő KIT kiválasztásához használja a keresőt!

Általános tulajdonságok
Garancia :
5 év
Márka :
Model :
Evo
Súly :
2.00 kg
Szín tulajdonságok
Szín :
Fekete
Méret tulajdonságok
Lábmagasság :
7,2 cm
Speciális tulajdonságok
Teherbírás :
100 kg
Zárhatóság :
Zárható

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
 • Legnépszerűbb
 • Utoljára megtekintett