Thule Covert DSLR Satchel TCDS-101 fotós táska

A Thule Covert DSLR Satchel kistáska lényegretörően csak a legszükségesebb eszközöknek ad teret - mindezt a Thule márkától megszokott minőségi praktikussággal.

Listaár: 43.585 Ft
Ár: 38.800 Ft (ÁFÁ-val)
Ár hűségpontban: 38800 pont
Megtakarítás: 4.785 Ft (11%)
Megtakarítás 11%
THU_TCDS-101K
Rendelhető
+

A Thule Covert Satchel TCDS-101 táska kis mérete ellenére sokoldalú és meglehetősen praktikus. Egy komolyabb fényképezőgépet is képes 1-2 objektívvel és vakuval együtt magában hordozni.

A Thule márka saját fejlesztése, a SafeZone zseb természetesen ebből a táskából sem hiányozhat. Sőt, a Thule Covert DSLR Satchel kameratáskában ezt tovább is fejlesztették, hogy a kamera mindig biztonságban és kéznél legyen, hiszen ez a SafeZone zseb kivehető és önállóan is hordozható.

Ez a Thule fotós táska hajtogatható és szabadon variálható fakkokkal rendelkezik, hogy minél inkább személyre és fényképezőre szabottan lehessen hordani - kellőképpen kihasználva a táska űrtartalmát.

Ennek a Thule táskának tartós és vízhatlan YKK zipzárjai és borítása lehetővé teszi, hogy rosszabb idő esetén is bátran lehessen viselni.

Mindenféle DSLR géphez és lencséhez igazodik, és egy tablet tárolására is képes az erre a célra külön kialakított és kipárnázott zsebben.

 

 

Általános tulajdonságok

Garancia :
2 év
Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
Covert
Súly :
1 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Szürke

Méret tulajdonságok

Laptop rekesz méret :
Nincs
Szállítási kapacitás :
1 kamera + tartozékok

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Vízálló

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Hasonló termékek