Thule Covert DSLR Rolltop TCDK-101 fotós hátizsák

Egyedi dizájn, széleskörű felhasználhatóság, kényelmes használat - csak hogy dióhéjban mutassuk be a Thule Covert DSLR Rolltop hátizsákot, melyben akár egy stúdió minden kisebb alapeszközét magunkkal vihetjük.

Listaár: 68.885 Ft
Ár: 61.200 Ft (ÁFÁ-val)
Ár hűségpontban: 61200 pont
Megtakarítás: 7.685 Ft (11%)
Megtakarítás 11%
THU_TCDK-101K
3-nál kevesebb db
+

A Thule Covert TCDK-101 hátizsák rendkívül sokoldalú. Egy városi felfedező alapvető kelléke a fényképező, annak kiegészítőinek, valamint a személyes tárgyak hordozásában - mint pl. egy 15"-os laptop, melyet az erre a célra külön kialakított zsebben lehet biztonságosan eltárolni.

A Thule márka saját fejlesztése, a SafeZone zseb természetesen ebből a táskából sem hiányozhat. Sőt, a Thule Covert DSLR Rolltop hátizsákban ezt tovább is fejlesztették, hogy a kamera mindig biztonságban legyen és kéznél legyen, hiszen ez a SafeZone zseb kivehető és önállóan is hordozható.

A táska hatalmas belső terében hajtogatható és szabadon variálható fakkok vannak, hogy minél inkább személyre és fényképezőre szabottan lehessen hordani.

Ennek a Thule táskának tartós és vízhatlan YKK zipzárjai és borítása lehetővé teszi, hogy rosszabb idő esetén is bátran lehessen viselni.

Mindenféle DSLR géphez és lencséhez igazodik.

Általános tulajdonságok

Garancia :
2 év
Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
Covert
Súly :
2.26 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Szürke

Méret tulajdonságok

Laptop rekesz méret :
Nincs
Szállítási kapacitás :
1 kamera + tartozékok
Űrtartalom :
2 l

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Vízálló

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Hasonló termékek