Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja

Thule 328 ponyvatető (kicsi)

Olykor a nap süt be, olykor esik. Mindenesetre az időjárás már csak ilyen. A Thule professional ponyvatetővel munkája kevésbé függ az időjárástól. Könnyedén rögzíthető autója oldalának hosszában, a tetőcsomagtartókon.

Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
THU_326000
Nincs készleten

Olykor a nap süt be, olykor esik. Mindenesetre az időjárás már csak ilyen. A Thule professional ponyvatetővel munkája kevésbé függ az időjárástól. Könnyedén rögzíthető autója oldalának hosszában, a tetőcsomagtartókon. A Thule Professional ponyvatető az autó teljes hosszában kihúzható. A Thule Ponyvatető több méretben is kapható. A megfelelő táblázatoszlopra kattintva megrendelhető a további méretekben is:


A Thule Ponyvatető 326/327/328 szerelése:


-
Szerelhető a Thule Professional tetőcsomagtartó rudakra: Thule Professional tetőcsomagtartó rúdprofil
  A Professional tetőcsomagtartó rudak hátsó és felső oldalukon T-nut profillal kialakított alumínium csomagtartó rudak egyterű és haszongépjárművekhez tervezve. A rúd felső vízszintes síkján kialakított rögzítő sínhez és minimum 3 rúdhoz szerelhető a Thule Ponyvatető 326/327/328 kiegészítő.
-
Szerelhető a Thule ovál profilú alumínium rudakra: Thule tetőcsomagtartó ovál rúdprofil
  A Thule ovális profilú alumínium tetőcsomagtartó rudak felső oldalán kialakított T-nut profilhoz és minimum 3 rúdhoz szerelhető a Thule Ponyvatető 326/327/328 kiegészítő.

A Thule hagyományos szögletes rúdjaira nem szerelhető! A rudak a komplett autó tetőcsomagtartó részei, amely alapja minden autó tetőn használható Thule kiegészítő termék rögzítésének. A tetőcsomagtartó (alap) autó típus specifikus, a kereső segítségével kiválaszthatja az Ön autójára szerelhető változatot.

Általános tulajdonságok

Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
326

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Rozsdamentes acél és repedés álló rétegelt PVC

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Hasonló termékek