Aktuális promóciók:
Megnézem

Rendszámtábla másolat kerékpártartóra

Ez a termék jelenleg nem eléhető vagy ideiglenesen elfogyott. Bővebb információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
2-X munkanap (érdeklődj)

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartók kiegészítője, mely segítségével nem kell folyamatosan le-fel szerelgetni saját autónk rendszámát és átszerelni a tartóra. Ez folyamatosan rajta lehet a szállító eszközön.

RENDSZAMTABLA
Kiszállítás
Fizetési lehetőségek
Előnyeink
  • Gyártói garancia
  • 25 év tapasztalat
  • Óriási raktárkészlet
  • Budapesten 2 bemutatóterem
  • Ingyenes szaktanácsadás
  • Közvetlen a gyártótól

Termékleírás

Thule fényvisszaverős rendszámtábla másolat


Segítségével kényelmesebb a kerékpártartó használata. Nem törik el a saját rendszámkeret a rendszám patentok rendszeres használatának következtében.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartók kiegészítője, mely segítségével nem kell folyamatosan le-fel szerelgetni saját autónk rendszámát és átszerelni a tartóra. Ez folyamatosan rajta lehet a szállító eszközön.

  • Polikarbonát.
  • Fényvisszaverős.
  • "MÁSOLAT - COPY" felirattal ellátott.

Rendelésnél a megjegyzés rovatba tüntessék fel a kért rendszámot.

Elkészítési idő 3-5 munkanap.

Közúton való használata kizárólag saját felelősségre. Hosszútávú végleges megoldásnak az okmányirodában igényelhető szürke rendszámot javasoljuk. Részletekről tájékozódjon a kormányablak oldalán, illetve a blogunkban is olvashat erről.

Rendszám másolat blog bejegyzés.

A rendszámot alapesetben kék, EU-s zászlóval készítjük el. Amennyiben az ön rendszáma még a régebbi típusú magyar zászlóval van ellátva, kérjük jelezze ezt a megrendelés véglegesítésekor a megjegyzés mezőben!

Elállási jog nem igényelhető amennyiben..

Tulajdonságok

Általános tulajdonságok
Márka :
Model :
RENDSZAMTABLA
Súly :
0.50 kg

Értékelések

2.25
Average star rating
4 értékelések
4 Stars
0
3 Stars
0
1 Star
2

A szürke rendszámmal nem rendelkező, az eredeti átszerelésével bajlódni nem kívánó autósoknak az interneten itt-ott, autós tartozékokat, csomagtartókat forgalmazó cégeknél fehér rendszámmásolatokat is kínálnak, ám az ORFK válasza alapján ezeket érdemes nagy ívben elkerülnünk.

„A megkeresésben említett „rendszámmásolat” használata jogsértő, annak használata akár bűncselekményt is megvalósíthat!” – írták.

Hogy tiszta legyen: a szabálytalan rendszám használata a Btk. 347. paragrafusa szerinti egyedi azonosítójellel való visszaélésnek minősülhet, ez a bűntett három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

MoreLess

Sajnos ez nem szabályos! Rendőrön múlik!

"Csak saját felelőségre használják." vagy inkább sehogy.

Egy ilyen rendszám használata okirathamisításnak minősül. Harmadik rendszámot - kerékpárszállítóra szerelhető szürke rendszámot - csak kormányablak adhat ki. Aki ezt felteszi járművére jobban megbűntetik mintha semmit sem szerelne fel.

Tökéletes megoldás. Gyorsan megérkezett, nem kellett bemenni az okmányirodába és még a rendőr is elfogadta, amikor igazoltatott :)

Kipróbáltad már ezt a terméket?

Oszd meg velünk a tapasztalataidat és segíts másoknak is a megfelelő döntés meghozatalában!

Értékeld te is
  • Hasonló